Muntatge de Rafa i Maribel Nadal

Maribel, la germana de Rafa Nadal, ja sap que serà tieta

Han sortit a la llum les imatges que confirmen la pròxima paternitat de Rafa Nadal

Rafa Nadal i Xisca Perelló ja no poden amagar aquest secret de domini públic. S'ha parlat molt d'una possible paternitat del tennista amb la seva parella de tota la vida. Els rumors eren cada vegada més grans des que es va veure a la mallorquina vestint roba ampla a l'últim torneig que ha guanyat Rafa.

Rafa Nadal no podia amagar-ho més. A Roland Garros era habitual veure Xisca lluint uns vestits i samarretes d'estiu més amples del que ens té acostumats.

El cas és que avui, la revista Hola posa de manifest, a través d'unes fotografies a alta mar, que Xisca i Nadal esperen el seu primer fill per als pròxims mesos. Unes fotos exclusives que aclareixen que els Nadal Perelló augmentaran la família amb el seu primer fill, d'acord amb el que s'ha publicat.

Rafa Nadal i la seva dona confirmen el secret de domini públic

El matrimoni, acompanyat d'un grup d'amics, han navegat per la costa nord mallorquina al vaixell 'Great White'. Parlem del luxós catamarà a motor de gairebé 24 metres, que va estrenar Rafa Nadal el 2020 després d'autoregalar-se'l pel seu 34 aniversari.

Rafa Nadal i Xisca Perello
El posat de Rafa Nadal és força revelador. | GTRES
 

Mentre Xisca, vestida amb una pamela i ulleres fosques, prenia el sol, el 22 vegades guanyador de Grand Slam es banyava al Mediterrani. Així agafava forces per a la segona meitat de la temporada.

Per sort, el seu oncle Toni Nadal va parlar fa uns dies i va revelar que el seu nebot vol ser a Wimbledon: «Primer va dir: em sap greu tot, però quan vam parlar ahir, va dir que està molt millor. Vol entrenar. I si té una petita oportunitat, jugarà a Wimbledon», deia Toni.

Rafa Nadal i les imatges que mostren la realitat de l'embaràs

La dona de Rafa Nadal va lluir un bonic vestit de bany, d'escot asimètric i amb detall cut out, amb què ensenyava per primera vegada la seva prominent panxa d'embarassada.

El tennista va anar molt atent amb la seva dona en tot moment. Xisca, que compleix el pròxim 7 de juliol 34 anys, va rebre l'afecte del seu marit d'acord amb les imatges d'Hola.

Rafa Nadal amb la seva germana Maribel i Xisca
Rafa Nadal, amb la seva dona i Maribel, feliços després de la victòria a Roland Garros. | GTRES
 

Després de confirmar-se la notícia de l'embaràs de Xisca, cal mirar enrere. És possible que el gest de Rafa d'aixecar al costat de la seva dona la copa i posar era un clar senyal que alguna cosa especial havia de venir. «Sense el vostre suport, m'hauria retirat fa molt de temps», admetia Rafa després de l'èxit parisenc.

El cas és que després de més de 14 anys de relació, i gairebé tres de matrimoni, mai han negat que vulguin ser pares. «És una cosa que probablement passarà en el futur, perquè tots dos ho volem», va declarar el tennista a un mitjà poc després del seu casament, que va tenir lloc el 2019.

▶️ ¡Oficial! Las fotos del embarazo de Xisca Perelló y Rafa Nadal

El gran desig de Nadal i Xisca Perelló

Una altra declaració del tennista en què confessava el seu desig de ser pare va ser al programa de Bertín Osborne, Mi casa es la tuya.

Abraçada entre Xisca Perelló i Rafa Nadal
Xisca Perelló i Rafa Nadal seran pares en els pròxims mesos. | GTRES
 

Durant aquella xerrada distesa, el balear va dir que sempre va pensar que a la seva edat ja estaria fora del circuit i que tindria fills. Així, aquest va explicar a tot Espanya perquè encara no havia pogut ser pare.

«Hi ha un problema… Jo pensava que quan em retirés… Pensava que amb trenta anys ja estaria fora, però s'ha anat allargant el tema», va confessar.

Sobre la seva dona, el manacorí la va descriure com «molt senzilla i, fins i tot, durant el confinament va ser tasca fàcil. Jo li dic Mery i María Francisca quan hi ha una mica de tensió. Però no tenim mai cap mena de tensió», va revelar en to de broma.