Montatge de fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Jesulín de Ubrique confirma els pitjors presagis sobre la seva filla Andrea

La situació de la primogènita de Jesulín de Ubrique ha preocupat tothom

Jesulín de Ubrique és notícia per convertir-se en pare per quart cop: María José Campanario ha donat a llum fa menys de dues setmanes. I encara que de moment no hi ha foto del nou membre de la família, l'andalusa, amb el torero, acapara tots els focus.

La filla gran de Jesulín de Ubrique també és el centre de la premsa rosa, i tot després que el torero confirmés els pitjors presagis. Et fas una idea de què pot ser?

María José Campanario i Jesulín sortint de l'hospital
Jesulín de Ubrique i María José Campanario en una revisió habitual de l'embaràs. | Mediaset

 

El nou fill de Jesulín de Ubrique posa el focus a Andreíta

La parella volia que el procés d'embaràs fos un secret. Tot i això, es va donar a conèixer que el part estava programat per a finals de juny. Una notícia que els va posar al punt de mira fins que finalment es va anunciar l'arribada del nou membre de la família.

Dimarts passat, set de juny, i a la nit, arribava la notícia a tots els mitjans de comunicació. Després de diversos dies ingressats a l'Hospital Puerta del Sur, a Jerez de la Frontera, ja són a casa. Però el que crida més l'atenció de tot això no han estat els regals que el nadó ha rebut, sinó les visites.

Com s'esperava, Julia Janeiro, la primera filla del matrimoni, va ser l'última a arribar a l'hospital. Tot i això, molts van preguntar per Andrea Janeiro, ja que tenia moltes ganes de conèixer el petit.

Es confirmen els pitjors presagis sobre la filla de Belén Esteban

Encara que feia anys que no es veien, el cert és que la relació de Jesulín de Ubrique amb la seva filla va millorar durant els últims mesos. La paternitat va estovar el torero i aquest va ser el que va fer el pas per estrènyer llaços amb Andrea.

Foto familiar de María José Campanario, Jesulín de Ubrique i els seus fills.
Jesulín de Ubrique i María José Campanario posant amb els seus dos nens, uns anys abans de donar llum Hugo Janeiro. | GTRES

 

Abans del naixement del petit Hugo, pare i filla es van reunir més d'una vegada a Madrid. Al plató d'El Hormiguero, a l'hotel on Jesulín de Ubrique s'allotjava durant la gravació d'El Desafío.

Van ser milers les notícies que es van publicar sobre la seva nova relació. Un motiu més que suficient perquè, als passadissos de Telecinco, només es parlés de l'absència d'Andreíta a Jerez de la Frontera.

Jesulín de Ubrique ho sosté

Després del part, no se sap res de María José Campanario. Tot i això, fa tan sols uns dies, Jesulín de Ubrique sí que s'ha deixat veure. Ho ha fet als voltants de casa seva, on els mitjans de comunicació l'han caçat entrant amb el cotxe.

Allà, el torero va preferir no contestar les preguntes. Ni tan sols a la de l'absència d'Andreíta. Però que no s'estengui el pànic perquè, pel que sembla, la jove podria veure Hugo en els pròxims dies.

Ha estat la periodista Paloma García Pelayo la que ha confirmat l'estat emocional actual d'Andrea Janeiro. «Els germans estan molt contents, fins i tot Andrea. Segons em diuen fonts molt directes, està molt feliç i s'espera també la seva visita», va assegurar la periodista.

Muntatge d'Andreíta, Jesulín i María José Campanario.
Ens uns dies s'espera que Andrea Janeiro visiti el seu nou germà a Jerez de la Frontera. | CatalunyaDiari
 

Encara Belén Esteban es troba en repòs a causa de la seva operació de la tíbia i el peroné, s'espera que la jove viatgi fins a Jerez de la Frontera. De moment, no se sap la data, però és evident que la relació entre pare i filla ha millorat amb el pas del temps.