Primer pla de Chenoa.

Chenoa decep a la seva millor amiga d''OT' pocs dies abans de la seva boda

Chenoa està a punt de passar per l'altar amb Miguel Encinas

Chenoa i Miguel Sánchez Encinas estan a punt de donar-se el 'sí, vull' després d'haver-se vist obligats a posposar la cerimònia durant dos anys a causa de la pandèmia.

Un enllaç que se celebrarà a Mallorca i del qual amb prou feines es coneixen detalls, ja que la cantant ha preferit mantenir-ho tot en la més estricta intimitat. Això sí, deixava molt clar que s'havien decidit per una celebració una mica més íntima i petita, cosa que també els portava a reduir la llista de convidats.

Primer pla de Chenoa.
Chenoa està molt il·lusionada amb el seu casament imminent | GTRES

«Has de prendre decisions que et parteixen el cor, però jo necessito que els meus estiguin bé. La meva àvia té 98 anys i no ho puc permetre», comentava sobre això.

Tant és així, que ni tan sols comptarà amb la presència dels grans amics d'Operación Triunfo. De fet, sembla que només Natalia Rodríguez i Gisela, íntimes de la núvia, estaran presents en el seu gran dia.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa i Miguel Sánchez per fi es podran donar el 'sí, vull' | GTRES

Això implica que hagi deixat fora de la llista que fos la seva gran amiga a l'acadèmia, Rosa López . «Pregunteu-li a ella, crec que farà una cosa molt petita», responia la de Granada una mica molesta davant la pregunta.

Encara que, això sí, Chenoa no se n'ha oblidat ni de bon tros, sinó que té al cap programar un sopar per celebrar-ho a posteriori.

Imatge de Rosa López.
Rosa López està molt decebuda amb la seva amiga i companya d'OT | Atresmedia

«Se celebrarà igual, compraré un altre pastís de casament i no passa res, ho passarem genial», assegurava la futura núvia.

És més, l'artista està sent tan curosa amb tots el que fa referència a l'enllaç que per rebre la invitació amb els detalls, l'horari i el lloc, els assistents s'han vist obligats a «signar un contracte de confidencialitat». Potser per protegir la posterior exclusiva que concedeixin a alguna revista.

Rosa López, molt decebuda amb Chenoa després de no rebre invitació al casament

Un altre que es quedava molt sorprès per no rebre invitació al casament de l'any era Manu Tenorio. «No ho sé si m'invitarà, jo el que li desitjo per descomptat és moltíssima felicitat perquè s'ho mereix», assegurava el cantant.

«És una dona formidable i fantàstica, ell és un noi extraordinari i que sigui un dia inoblidable perquè s'ho mereix», opinava de la seva amiga.

Chenoa amb Rosa López
Rosa López i Chenoa sempre han estat molt unides | Europa Press

Igual que Javián, que tampoc hauria rebut cap invitació per part de 'la seva germana'. «He parlat amb ella fa poc, però no m'ha convidat, no sé si és perquè no vol o perquè farà alguna cosa més personal», sostenia.

L'argentina ja explicava que ella i la seva parella intentaven compaginar les coses de la millor manera possible. «Estem intentant compaginar la part d'hospital, quiròfan que és el que ell fa, i jo amb les cançons, a veure com ho fem», apuntaven en un primer moment.

Imatge del cantant Manu Tenorio
Manu Tenorio tampoc assistirà al casament de Chenoa | LND

«Hi ha ganes d'asseure's a fer la llista de les coses que s'han de fer, que no sé que són perquè és la meva primera vegada», admetia. Per sort, Chenoa sí que va poder gaudir del comiat de soltera al costat de grans amigues com a Gisela i Natalia, les seves excompanyes d'OT.

Ella mateixa argumentava que «l'única raó per posposar les noces és aquesta difícil situació que estem vivint tots. Abans de la pandèmia, volia fer alguna cosa gran, però ara sé que serà una mica més íntim, més petit, per circumstàncies lògiques. Tots dos tenim familiars molt grans i volem protegir-los».

▶️ Nuevo garrotazo para David Bustamante de parte de su mejor amigo