Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco, desconcertat en descobrir què guarda la seva germana a casa

David Flores Carrasco ha rebut la prova definitiva

David Flores Carrasco, famós des del bressol, ha estat al marge fins que la seva mare en va parlar en un documental emès a Telecinco. Contar la verdad para seguir viva va marcar un abans i un després en la seva trajectòria, ja que el públic l'ha rebut amb els braços oberts. S'ha convertit en la cara més desitjada de la premsa del cor i s'ha guanyat el respecte de tots els mitjans.

David Flores Carrasco ha intentat que la seva família signi la pau, però no ho ha aconseguit i el conflicte és cada cop més perillós. Una de les persones que pitjor parada ha sortit és la seva germana Rocío, que rep atacs constants i insults molt nocius. Ara, la 'influencer' ha compartit una imatge de l'interior de casa seva i les crítiques no s'han fet esperar.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb una storie de Rocío Flores a casa seva
David Flores Carrasco sempre donarà suport a la seva família | INSTAGRAM @ROTRECE

David Flores ha descobert què guarda Rocío al saló de casa seva: diverses calaveres i espelmes que no han deixat indiferent ningú. El jove està desconcertat, malgrat que coneix a la perfecció els gustos de la germana. No esperava que un gest tan insignificant generaria tanta repercussió, però sembla que tot el que fa la filla de Rociíto crea polèmica.

David Flores mai ha parlat amb cap periodista, encara que tothom sap que defensarà la seva germana passi el que passi. Tots dos viuen a Màlaga, a cases diferents que són a prop l'una de l'altra, així que passen molt de temps junts. Volen estar units perquè saben que s'acosten temps convulsos i no es poden permetre elaborar plans diferents.

El net de Rocío Jurado té clar què farà: estar allunyat de la polèmica fins que la tempesta sigui part del passat. Rociíto estrenarà un nou documental, encara que en aquesta ocasió ha promès que no parlarà dels seus fills ni del seu exmarit. La família Mohedano, els germans de la cantant, han esdevingut el seu nou objectiu.

David Flores Carrasco coneix tots els secrets

David Flores es va apartar de la seva mare quan tenia 17 anys i des de llavors no n'ha tornat a saber res. No li guarda rancúnia i vol arribar a un acord perquè es produeixi el retrobament definitiu. Tot i això, aquest succés trigarà a arribar perquè Rociíto assegura que encara no està preparada per tornar a veure els seus fills.

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco s'ha convertit en una cara molt popular | GTRES

David està patint molt, però sap que la seva germana tampoc ho està passant bé perquè ella s'ha emportat la pitjor part. Treballa de col·laboradora a El Programa de Ana Rosa, així que ha de donar explicacions de forma constant. Els seus secrets han sortit a la llum, com la baralla que va tenir amb Rociíto en 2012, encara que la seva família ja estava al corrent de tot.

El fill d'Antonio David no s'ha emportat cap sorpresa, ja que ell sap millor que ningú què ha passat. Mai ha parlat amb cap periodista i tampoc ho farà perquè la seva intenció és que els problemes familiars no estiguin en boca de qualsevol. I és que, Telecincoha donat massa protagonisme al conflicte i l'única cosa que ha aconseguit és alimentar el malestar.

David Flores Carrasco té un paper important

David Flores és la cara més amable de la família, l'únic que ha aconseguit que Antonio David i Olga Moreno no entrin en guerra. Hi té un paper important perquè gràcies a la seva generositat l'exmatrimoni continua tenint bona relació. Rocío també adora Olga, de fet el seu habitatge és a escassos metres de la botiga que regenta l'andalusa.

El fill de Rociíto passa molt de temps amb la col·laboradora d'El Programa de Ana Rosa, en aquest saló del qual tothom parla. Sí, perquè ningú esperava que guardés calaveres, ja que aparentment el seu gust és més normatiu. No obstant això, la jove ha demostrat que està preparada per sorprendre qualsevol persona, malgrat totes les crítiques que rep.