Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco es reuneix amb la seva mare i les llàgrimes ho diuen tot

El jove ha descobert la veritat

David Flores Carrasco es va separar de Rociíto quan tenia 17 anys i, des de llavors, només ha tingut notícies d'ella a través dels mitjans.

Ara, però, Telecinco ha permès que el noi es reuneixi amb la seva mare, ja que ha emès un nou documental. 'En el nombre de Rocío' està aclarint moltes coses, i les llàgrimes de Carrasco ho expliquen tot.

David té bona relació amb el clan Mohedano, i ara ha descobert que no és una família tan unida com sembla.

La dona de Fidel Albiac assegura que Amador i Gloria, germans de Rocío Jurado, han tingut molts problemes en el passat. Tot i això, quan va morir la cantant van decidir unir-se perquè tenien un objectiu comú: atacar Rociíto.

Imatge de Rocío Carrasco.
David Flores troba a faltar la seva mare | Telecinco

Segons s'ha explicat a Telecinco, David Flores no té rancúnia a la seva mare. És més, diuen que li agradaria tenir una conversa amb ella. La cadena ha estat a punt de no emetre la nova docusèrie de Carrasco, però finalment tot ha sortit com estava planejat. El net de 'la més gran' ha aconseguit reunir-se amb Rocío i té molt d'interès a saber tot el que ha passat.

David és al punt de mira des que la filla de Rocío Jurado va estrenar el documental 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. El tertulià José Antonio Avilés va insinuar a 'Viva la vida' que el jove volia veure el programa i que el seu pare, Antonio David Flores, no el va deixar. Tot és una teoria del col·laborador, que en cap moment va aportar cap prova que ho demostrés.

Rociíto, entre llàgrimes, ha explicat que els seus tiets s'han unit contra ella perquè tots dos estan descontents amb l'herència de Rocío Jurado. La cantant els va deixar ben servits; els va lliurar més patrimoni del que els corresponia, però per a ells no n'hi va haver prou. Ara, David Flores ha descobert l'altra versió de la història, però ningú sap a quin bàndol s'ha posicionat.

David Flores Carrasco té una explicació

El noi té clar que José Antonio Rodríguez, cunyat de Rocío Jurado, és el cap pensant del clan Mohedano. Rociíto ha explicat que el seu oncle ha agafat les regnes de la situació sense cap motiu, ja que no és tan intel·ligent com vol donar a entendre. Suposadament Amador ha tingut molts problemes amb ell perquè no estava d'acord amb com havia gestionat les coses.

David Flores Carrasco
David podria haver estat enganyat | GTRES

«El José Antonio té una carrera, però es creu que en té set i que és el cervell de la família. A més,  li ha retret moltes coses a l'Amador. La meva mare els havia d'acontentar a tots, d'una manera o d'una altra», explica Rocío Carrasco al documental.

El públic s'ha quedat molt sorprès, ja que tothom pensava que els enemics de Rociíto sempre havien estat units.

David, famós des del bressol, ha estat a l'ombra fins que Telecinco va emetre el primer capítol de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'. El jove és al centre de la polèmica des d'aleshores, tot i que mai ha participat a l'escàndol, sinó ben al contrari. S'ha guanyat el respecte de tots els periodistes, i és impossible trobar algú que tingui una mala opinió d'ell.

David Flores Carrasco podria haver estat enganyat

El jove ha crescut amb la creença que la família Mohedano era un bloc unit, tot i que Rociíto assegura que això no és veritat, ni de bon tros. Amador i José Antonio tenien problemes, però no eren els únics: Rosa Benito i Gloria tampoc es portaven bé. Cap periodista coneixia aquesta història, i, segons ha explicat Carrasco, la premsa ha estat enganyada.

«La Rosa i la Gloria mai han tingut bona relació. Quan semblava que tots s'havien unit va ser a partir de la mort de la meva mare, però amb ella en vida això no era així». Aquestes declaracions de Rocío marcaran un abans i un després, ja que els espectadors s'han quedat amb ganes de més.