Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco es queda sol i la seva família no les té totes

David Flores Carrasco veu com diverses persones del seu cercle més íntim marxen d'Espanya

David Flores Carrasco no passa pel seu millor moment. Dues de les persones que més l'estimen el van deixar sol. Van decidir marxar fora d'Espanya per fer unes vacances.

Eren Olga Moreno i la seva germana Rocío, que van fer una escapada al Marroc, deixant-lo a ell a Màlaga. Així ho va confirmar la jove al programa en què col·labora. S'havia parlat molt de la seva absència a l'aniversari de Gloria Camila.

Ni ella ni David Flores van acompanyar la seva tia en un dia tan especial. Tot apuntava que hi havia un cert distanciament entre elles. L'últim comentari que va fer la filla petita de la Jurado sobre l'exguardia civil no hauria agradat gaire.

Després de veure alguns vídeos del passat amb declaracions d'Antonio David va confessar que «l'avergonyia la seva actitud». Va fer referència a la discussió que havia mantingut l'exmarit de la seva germana amb Ortega Cano al seu dia i que van ser rescatades a Montealto.

«Jo evidentment, si hagués viscut tot això, avui no tindria relació amb ell». Tot i això, apuntava que ella seguia mantenint una estreta relació amb la seva neboda, i que res aconseguiria separar-les.

«Segueix igual de bé, ens seguim estimant, i som inseparables», assenyalava. Tot això ho aclaria el passat 21 de febrer a Ya son las ocho, programa on col·labora.

Imatge de Rocío Flores amb el seu germà David Flores.
David Flores Carrasco passejant amb Rocío. | Europa Press

Uns dies més tard, la Gloria va reunir a tota la família en una festa per celebrar el seu aniversari. La va fer sota la temàtica de Pasión de gavilanes, i no van faltar ni el seu pare ni José Fernando.

Confessava que havia estat un dia molt intens per a ella, de moltes emocions. El simple fet d'aconseguir tenir al seu costat el seu germà ja era molt.

Encara que no ho confessés, va trobar a faltar David Flores Carrasco i Rocío. Manté una estreta relació amb ells des de fa temps i procura estar al corrent de tot el que fan.

Després que s'especulés molt amb la seva absència, Rocío Flores va haver d'explicar els motius pels quals no va assistir. «Vaig venir a treballar aquí dimecres passat. Tal com vaig sortir d'aquí vaig anar a Màlaga i, segons vaig arribar, vaig agafar un avió i me'n vaig anar d'Espanya», declarava.

David Flores i Olga Moreno caminant pel carrer
David Flores Carrasco, juntament amb Olga, amb la qual manté una gran relació. | GTRES

Explicava que havia marxat al «Marroc amb l'Olga perquè necessitava una mica d'espai». Tot i això, la tranquil·litat li va durar «quatre hores», va assenyalar davant la sorpresa dels seus companys al plató.

Comentava que «van anar sortint totes aquestes notícies de què esteu tots parlant». El viatge estava programat des de fa temps i no hi havia possibilitat de cancel·lar-lo. «Gloria ho sabia», va recalcar.

Rocío Flores plorant
Rocío Flores no està passant per una època fàcil. | Telecinco

 

David Flores Carrasco, pendent de la relació de la seva germana

Durant uns dies, David Flores Carrasco va haver d'estar allunyat de Rocío i Olga. Es desconeix amb qui podia estar durant aquest temps, però segur que el van deixar en molt bones mans. Elles són les dues persones més properes a ell, i mai no s'han separat del seu costat.

En els darrers mesos, per la seva banda, la relació amb el pare s'ha anat refredant una mica. Les llargues estades a Madrid per motius judicials han provocat que ja no estiguin tant junts. A tot això se li pot sumar una altra absència de gran rellevància.

També s'ha rumorejat la possibilitat que Rocío hagi trencat la seva relació amb Manuel Bedmar després de sis anys. Ells no han volgut confirmar-ho, però tot apunta que hi hauria terceres persones per part d'ell.

Un altre problema per David Flores Carrasco. Estava molt unit a la parella de la seva germana, com es va poder comprovar més d'una vegada.