David Flores Carrasco

David Flores Carrasco es trenca en veure el petó Rociíto amb una altra

David Flores Carrasco, sense paraules després de veure una imatge inèdita de Rociíto

David Flores Carrasco fa molt de temps que no té relació amb la dona que el va portar al món. Viu així, malgrat que de vegades ha intentat que el distanciament amb ella es reduís d'alguna manera. Malgrat tot, aquest ha estat arrossegat pel seu pare i Rocío Flores perquè segueixi allunyat de Rociíto per sempre.

David Flores Carrasco sap que viu en una família en la qual Carrasco no pot entrar. I la reconciliació entre la filla de Rocío Jurado i David o altres membres de la seva família més propera sembla utòpica.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco segueix molt distanciat d'ella | GTRES - Telecinco

 

David Flores Carrasco veu Rociíto molt afectuosa amb una altra dona

La mare de David Flores Carrasco és d'actualitat. Ella ha estrenat recentment la segona part de la docusèrie que parla sobre la seva vida i la de Rocío Jurado.

A les últimes hores, David ha vist la madrilenya posar amb una altra dona. Ho ha contemplat en una publicació que ha sortit a la llum a les xarxes socials d'una col·laboradora de Telecinco.

Ha vist la dona que li va donar la vida fotografiar-se al costat de la matriarca del clan Campos. Una imatge en què apareixen la presentadora i la mare del jove foses en una abraçada mentre que la segona fa un petó al coll a la major de les Campos.

María Teresa Campos acaba de fer 81 anys, un dia molt emotiu que ha estat ple de boniques sorpreses. Carmen Borrego, la filla menor de la matriarca, ha hagut d'organitzar un dinar a casa seva a Madrid per celebrar aquest aniversari.

David Flores Carrasco assisteix al retrobament de dues grans amigues

El que ningú sabia és que a aquest esdeveniment va ser convidada la filla de Rocío Jurado, i és que la madrilenya considera la televisiva com a algú de la seva família. La veritat és que Carmen ha tret a la llum una imatge inèdita de Maria Teresa i Rocío que ha fet parlar molt.

La invitació de la dona de Fidel arriba després del polèmic casament de José María Almoguera, fill de Borrego. I és que es va comentar durant diversos dies la inesperada absència de Rocío en un dia tan important per a la seva amiga i en què no va poder estar allí.

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco s'assabenta del nou retrobament de la seva mare | GTRES

El que és estrany és que la filla de Rocío Jurado va ser preguntada per això i no va oferir cap mena d'explicació per no assistir al gran esdeveniment.

A més, durant una xerrada a Sálvame amb la madrilenya, Borrego es va trencar en veure que la seva amiga va dir que sí que aniria al casament d'Alejandra Rubio. Sembla que, amb el pas dels dies, tot s'ha oblidat i totes dues tornen a estar més unides que mai.

Rociíto, com una filla per a la matriarca de les Campos

Tothom sap que Rocío Carrasco sempre ha tingut el suport incondicional de les Campos i, un dia més, s'ha tornat a demostrar. Una foto que diu moltes coses i on apareixen María Teresa Campos i Rocío Carrasco posant.

Imatge de Rocío Carrasco i María Teresa Campos a punt de fer-se una abraçada
María Teresa Campos i Rocío Carrasco són molt properes des de fa més de dues dècades | Europa Press

Es veu la complicitat que tenen l'una amb l'altra, i per això Carmen Borrego s'ha emocionat com mai. «Penja aquesta foto perquè em sembla meravellosa. Felicitats, mama, t'estimo molt», ha publicat la tertuliana de Sálvame al costat del posat més afectuós entre la Campos i la seva amiga Rocío.

Recordem que María Teresa Campos sempre ha donat suport a Rocío Carrasco, i un exemple és que ha volgut estar amb ella a la segona part de la docusèrie.

La matriarca de les Campos ha parlat llarg i estesa de tots els moments que ha viscut al costat de Rocío Jurado. «Cada vegada es parla més de la veu d'ella, perquè tenia una veu inigualable», va confessar al primer episodi de En el nombre de Rocío.

▶️ María Teresa Campos cumple su sueño y regresa