David Flores Carrasco a Málaga el 15 de febrer del 2020

David Flores posa una condició per retirar la demanda contra Rocío Carrasco

El jove està disposat a calmar la situació entre les famílies, però vol que la seva mare i el seu pare posin de la seva part

Rocío Carrasco s'ha vist embolicada en una nova batalla legal, cortesia del seu ex, Antonio David Flores, però també dels seus fills. La filla de Rocío Jurado s'enfronta a una possible condemna d'impagament de la pensió del seu fill menor. David té certes condicions especials que fan que la seva mare estigui obligada a seguir pagant una pensió.

Ella va deixar de pagar aquesta pensió arran dels problemes que ha tingut aquests anys a causa del seu exmarit. I també perquè ell, per la seva banda, li deu molts anys de pensió impagada de quan els seus fills vivien amb ella.

Sigui quina sigui la situació real darrere d'aquesta denúncia, Rocío es va veure en la pitjor tessitura quan al seu fill li va tocar declarar. La seva major por, com va relatar en el documental emès a Telecinco, era que el seu fill hagués de passar pel mateix que la seva germana.

Ja vam poder veure que Rocío Flores va interposar una demanda contra la seva mare, mitjançant el seu pare, per l'episodi de l'agressió. La filla de Rocío Jurado es va veure obligada a declarar contra la seva filla perquè no la fiquessin a la presó. I ara ha vist com el seu fill també s'ha vist embolicat en un problema legal.

De nou, va ser Antonio David qui va interposar la demanda per impagament de la pensió. Però com David Flores ja és major d'edat, ara li toca a ell seguir endavant amb la demanda, ja que ell és el perjudicat. A principis de juny, el més petit de la família va ratificar la seva demanda contra la seva mare.

Jesús Garzón, advocat de David, ha explicat a 'Ya es mediodía' que per al jove «no és una situació fàcil». I no es tracta només de «comparèixer en el judici per reclamar alguna cosa a la seva mare». L'advocat explica que «ell està incòmode per la situació que estan vivint els seus dos pares».

Tot això va portar al benjamí de la família a fer una petició al jutjat, que afecta la seva mare i al seu pare. David va demanar que «es deixessin de denunciar mútuament» com a única condició per renunciar a la pensió que Rocío Carrasco li deu.

Rocío Carrasco hauria de retirar la demanda de maltractaments

La petició de David suposa una arma de doble tall per a la seva mare. D'una banda, evitaria haver d'enfrontar al seu propi fill en els tribunals, cosa que ella volia evitar a tota costa. Però per l'altra, també l'obligaria a retirar la demanda contra Antonio David Flores per maltractaments.

El cas està sobresegut de forma provisional, encara que després de l'emissió del documental, l'exguàrdia civil tem que es reactivi. Si Rocío accedeix a la petició del seu fill, en retirar la demanda es desestimaria el cas i es tornaria a la casella de sortida.

Precisament, la filla de Rocío Jurado ja va dir en les diferents entrevistes en plató que ella ja no té por. El seu principal objectiu amb aquest programa era ser escoltada, com ella va dir, també en un jutjat. Així que és improbable que a hores d'ara decideixi retirar aquesta demanda.

D'altra banda, si els fills estan tan influenciats i manipulats pel seu pare, també hi ha risc que la petició provingui d'ell. Antonio David podria haver demanat al seu fill que fes aquesta declaració en un últim intent per evitar que es reobri el cas.

La pilota ara és a la teulada de Rocío Carrasco , Encara que de moment ningú espera que retiri aquesta demanda. Aniria contra tot el que ha explicat en el documental i contra la seva intenció final, que era precisament reobrir el cas.

Mentrestant, els seus fills podrien actuar per una altra via també contra ella, ja que hi ha rumors que Rocío Flores vol acudir als tribunals. Ja es va veure als dos sortir d'una notaria i van començar els rumors d'accions legals contra Rocío Carrasco.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.