Muntatge d'Antonio David, David Flores i Marta Riesco

David Flores Carrasco sap què va passar divendres entre Marta Riesco i el seu pare

David Flores Carrasco coneix, per fi, els veritables motius de la sonada ruptura

David Flores Carrasco ha vist a Marta Riesco tornar al programa on treballa per comentar el tema del moment. Parlem de la ruptura inesperada amb què fos la seva parella. La polèmica reportera ha deixat caure que l'ex de Rociíto no va acudir al seu aniversari per no ferir la seva actual dona, Olga Moreno.

Unes sorprenents paraules que se sumen a les pronunciades els darrers dies sobre aquesta sonada separació que ha copat gran part dels programes del cor del cap de setmana.

Una ruptura inesperada que continua generant enrenou

«L'altra part ha posat pressió i ell simplement ha rebentat. Ell està enmig de no voler fer mal absolutament ningú. I, d'altra banda, ha de batallar que jo vull una vida normal perquè la mereixo», començava Marta aquest dilluns a 'El programa de Ana Rosa'.

Marta Riesco a 'El programa de Ana Rosa'
Marta Riesco, molt decebuda amb Antonio David Flores | Telecinco

Marta Riesco ha deixat sense paraules David Flores Carrasco, ja que la jove ha confirmat que ni ha parlat amb el seu pare ni ha contestat les seves trucades i els seus missatges.

«Òbviament si veus la teva xicota plorant a la televisió, sabent que soc una dona forta, jo almenys hagués fet alguna cosa per fer-me sentir millor», va exposar aquest dilluns. I és que la periodista de Telecinco segueix encara molt dolguda amb el pare de David Flores Carrasco.

«Avui m'he aixecat força malament. No vull victimitzar-me, hem tingut molts problemes al voltant de la nostra relació. Jo he lluitat de valent amb tot, m'he tirat tothom a sobre. Realment em sento molt decebuda», sostenia.

David Flores Carrasco s'assabenta de la gran responsable de la ruptura

Tot i això, la reportera no només culpa Antonio David de la sonada absència de la festa del seu 35 aniversari. «No està bé psicològicament i sé que no es troba bé. Al final aquest compromís, haver de triar...», defensava.

Això sí, Marta es contradiu a la següent frase: «La culpa la té ell perquè és la persona que ha de posar les cartes sobre la taula igual que les he posat jo».

Olga Moreno somrient.
Olga Moreno, responsable de l'absència d'Antonio David que va desencadenar la ruptura amb Marta Riesco | GTRES

I és que no ha dubtat a apuntar a «l'altra part. Potser jo, com que no tinc fills, he pogut tirar per mi mateixa, i potser ell no ha pogut fer això perquè és un grandíssim pare. I potser per aquest motiu no ha pogut posar tota la carn a la graella», sostenia.

Marta Riesco confessava que sempre ha respectat els seus temps i pensava que anaven pel bon camí. Però el que no s'esperava la noia és la doble absència de la setmana passada. «Jo he passat per molt, quan ja estava tot fet, tot construït, tot bé, i això passa...», lamentava.

Així, l'afectada considera que era el dia que el seu xicot li donés la importància que es mereixia. «Em mereixo una sèrie de coses que no se m'estan donant... Sé que no se li permet fer coses i que ell és un gran pare», explicava.

▶️ Marta Riesco rompe con Antonio David en pleno directo

David Flores Carrasco assisteix atònit a l'ullet a la seva germana Rocío

Encara que ha posat al focus la família del seu ex, Marta aclareix que no té res a retreure a Rocío Flores. És més, fins i tot li ha fet una picada d'ullet. «Rocío m'ha agafat el telèfon, m'ha estat consolant... Quan dic que és un gran pare, jo sé que la prioritat són els seus fills», deia.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Rocío Flores
Marta Riesco i Rocío Flores són companyes de treball a 'El programa de Ana Rosa' | Catalunya Diari

Al plató, les col·laboradores van posar les seves mirades cap a Olga Moreno, la persona a qui el pare de David Flores Carrasco no voldria fer més mal amb les seves mostres d'amor en públic per una altra dona.