Fotomuntatge d'Aitana i David Bisbal

Aitana i David Bisbal confirmen el que era un secret a veus

Aitana ja no pot amagar el que té entre mans amb el cantant d'Almeria

Aitana té una gran notícia per a tots els seus seguidors. 'La Voz Kids' és a prop de tornar a les pantalles d'Antena 3 després de confirmar-se en les darreres dates l'elenc de 'coaches' del format musical. Això sí, la cadena encara no ha revelat la data oficial d'estrena del 'talent show'.

El 'talent' musical d''Atresmedia' comptarà, aquesta temporada, amb la frescor d'una de les artistes més reconegudes d'Espanya des que va saltar a la fama a 'OT'. Parlem d'Aitana, que fa temps que està triomfant entre el públic més jove.

Ara la catalana afronta aquest nou repte amb tota la seva il·lusió. I així ho ha fet saber als seus seguidors quan anunciava de manera sorprenent que seria 'coach' a 'La Voz Kids'.

Primer pla de la cantant catalana Aitana Ocaña en un dels seus videoclips
Aitana torna a 'La Voz Kids' | CatalunyaDiari

«Això em fa molt, molt feliç, és una cosa que mai m'hauria imaginat… i ha estat un regal. Quines ganes tinc que conegueu els grans equips. Molt aviat a Antena 3», deia el 'post' d'Aitana al seu compte oficial d'Instagram.

Amb la presentació a càrrec d'Eva González, començarà aquest programa de televisió en la seva tercera edició amb Aitana, Bisbal, Pablo López i Sebastián Yatra. Seran els encarregats de valorar el nivell dels nens i les seves actituds artístiques a la música.

Aitana dona la sorpresa a 'La Voz Kids'

Els quatre artistes coneixen bé el format encara que Aitana i Sebastián Yatra és la primera vegada que ocuparan la cadira de 'coach', ja que en les darreres edicions han estat com a assessors. De fet, van ser David Bisbal, Vanesa Martín, Melendi i Rosario els 'coaches' de l'anterior edició.

Cal assenyalar que Bibsal va ser un dels primers artistes espanyols a ocupar la butaca de 'coach', quan 'La Voz' es va estrenar al nostre país. A més a més, Pablo López tornarà a ser 'coach' després d'haver guanyat el format alguna vegada, si bé serà la primera vegada que sigui 'coach' en el format 'Kids'.

David Bisbal està de gira pels Estats Units
L'artista andalús tornarà a ser un dels 'coach' del programa musical | GTRES

Així mateix, en aquesta temporada de 'La Voz Kids', els 'coaches' estaran acompanyats per Evaluna Montaner, Luis Fonsi, Antonio Orozco i Lola Índigo. Seran els assessors que busquen un petit artista que agafi el testimoni de Levi Díaz, el darrer guanyador del concurs i qui va acabar representant Espanya a 'Eurovisió Junior 2021'.

Un format que ha estat tot un èxit d'audiències

Aquest format està produït per 'Atresmedia Televisión' en col·laboració amb 'Boomerang TV'. I torna com el 'talent' musical que «ha liderat de la nit dels divendres i arrasant amb espectaculars dades d'audiència a cada entrega. En aquesta edició, el programa manté un increïble 20% de quota de pantalla amb una mitjana de 2.164 000 espectadors», desvelaven des de la productora a l'última edició.

A la darrera edició, el programa va aconseguir liderar la nit dels divendres amb un marge de 6 punts davant del seu rival. Alhora, el programa ha tingut molt bones dades entre els nens (22,7%) i els joves (24,5%). Per comunitats autònomes, ha recollit grans dades a València (25,4%), Múrcia (23,3%), Andalusia (22,4%), Balears (21,2%), Aragó (20,7%), Castella i Lleó (20%) o Madrid (19,3%).

Levi, darrer guanyador de 'La Voz Kids'

Levi Díaz, el jove barceloní d'11 anys, va guanyar la passada edició del programa d'Antena 3 estant a l'equip de Melendi. Era la segona ocasió que Levi anava al programa, després de continuar intentant-ho en no haver superat les primeres audicions a cegues.

Va cridar l'atenció de Melendi i entrava al talent després de cantar 'Warrior' de Demi Lovato. Poc després de guanyar el concurs, treia el seu primer 'single', 'Reír', amb el qual aconseguia representar Espanya a 'Eurovisió Junior' el desembre de 2021. Levi va quedar en quinzena posició al concurs musical que va tenir lloc a París.