Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
muntatge de carmen porter i iker jiménez

Iker Jiménez encén les alarmes per l'estat de la seva dona Carmen Porter

Iker Jiménez dona l'última hora de l'estat de salut de la seva dona

Iker Jiménez sap que els seguidors del programa que presenta a Cuatro cada diumenge, Cuarto Milenio, trobarien a faltar una setmana més Carmen Porter.

I és que la copresentadora i dona d'Iker Jiménez va contagiar-se de Covid-19 fa uns dies. Per això, la periodista va haver de quedar aïllada a casa seva i no va poder assistir al darrer programa.

Iker Jiménez va ser l'encarregat d'informar sobre l'estat de salut de la seva dona. Aquest va explicar, a través de les seves xarxes socials, que tant Carmen Porter com la seva filla Alma havien donat positiu en Covid-19.

Primer pla del presentador Iker Jiménez
Iker Jiménez, a una imatge d'arxiu | EUROPA PRESS

El cas és que dissabte passat arribava la bona notícia per al matrimoni. D'una banda, la menor es va alliberar del virus quan feia una setmana aïllada. Mentrestant, la seva mare, Carmen Porter va trigar una mica més, i aquest dissabte va compartir la bona notícia amb tots els seus seguidors.

Iker Jiménez revela l'estat real de la seva dona Carmen Porter

«Per fi negativa. M'he fet dos tests per si de cas, deu dies justos des que em va sortir el positiu», deia el tuit al costat d'un gif en anglès, que traduït significava 'soc lliure'. Tot i donar negatiu, Porter no va ser present a l'última entrega de Cuarto milenio.

Això sí, Iker Jiménez va comentar un altre cop el que ha suposat aquests contagis a casa seva, amb el consegüent trastorn que li ha provocat a la seva família.

Iker Jiménez posant amb la seva dona Carmen Porter
Iker Jiménez ha revelat com es troba la seva dona Carmen Porter | Mediaset

«Fa temps que no parlem de la pandèmia, malgrat que a Horizonte repassem algunes claus perquè estan d'actualitat. És un tema que segueix dividint la nostra societat perquè sembla divertit i els mitjans generals donen més salsa i ho potencien. Els confesso el meu desconcert», començava el presentador de Cuarto milenio.

«Després de dos anys sortejant està pandèmia i informant sobre ella, ens hem topat amb ella», va lamentar Iker. «Crec que han vist en nosaltres un lloc on no els enganyarem», prosseguia el seu discurs.

 

«Carmen ha tingut les seves febres i les seves històries»

«Havíem aconseguit eliminar-lo fora de la família. No a la més immediata. La meva mare ha estat amb Covid, però què us explicaré. Segur que hi ha algú a Espanya que tingui afectat els seus pares, els seus oncles, els seus avis... però a la seva la llar no. I aquesta setmana ho hem viscut a casa i a més amb certa pesadesa», va explicar diumenge passat.

La seva filla Alma es va contagiar de la Covid a l'escola, però, finalment, ho ha passat el millor possible. I és que l'única filla del matrimoni va donar negatiu en només una setmana.

Iker Jiménez i Carmen Porter en un photocall de Cuatro
Iker Jiménez i Carmen Porter fa molts anys que estan junts | GTRES

«Carmen ha tingut les seves febres i les seves històries, per a alguns és com una grip més, però no sé, jo no he passat cap grip forta a la meva vida. Però crec, personalment, que no és com una grip. Si vostè està passant això o els seus familiars, us envio una forta abraçada», exposava sobre la seva dona.

Iker Jiménez no s'explica per què no ha caigut contagiat

A més, Iker Jiménez va tornar a dubtar si les mesures que està prenent Sanitat són les correctes: «Un veu aquestes mesures i pensa, per què es fan aquestes coses?». Això sí, l'objectiu d'Iker era saber per què la seva dona va caure contagiada i ell no.

Iker Jiménez presentant el seu programa Horizonte informe Covid a la Cuatro
Iker Jiménez presentant el seu programa 'Horizonte informe Covid' a Cuatro | CUATRO

«El que no puc entendre és per què jo no l'he agafat. Amb la meva filla tinc una relació de jugar força, d'abraçar-nos... Aleshores, per què Carmen i la nena sí i jo no? I per què després de dos anys no sabem?», es va preguntar.

«Amb aquestes mesures jo podia portar la meva filla a l'escola. Potser soc mal ciutadà, però és la meva responsabilitat que altres ciutadans no es contagiïn. Em sembla lògic, malgrat que el sistema et digui el contrari», va acabar el seu discurs.