Primer pla de Paco Léon.

Paco León pateix un accident que preocupa la seva mare i salten les alarmes

Paco León està fora d'Espanya i li ha passat una cosa bastant seriosa

Paco León, un dels actors més estimats del país, està a punt de complir el somni americà i tots pensen que ho aconseguirà. Ha fet el salt a Hollywood gràcies a The Unbearable Weight of Massive Talent, l'última pel·lícula en què ha participat.

S'ha traslladat a Nova York per ultimar els detalls de l'estrena i li ha passat una cosa completament inesperada.

Paco León és a Nova York just quan s'ha produït el caos a la ciutat per un accident que ha deixat a tothom en xoc. Parlem d'un tiroteig que s'ha produït al metro de Brooklyn i que també ha afectat Nuria Roca i Juan del Val.

Afortunadament, tots han sortit il·lesos i simplement han estat víctimes col·laterals de l'enrenou.

Imatge de Paco León.
Paco León està treballant a Nova York | GTRES

Paco ha parlat amb el portal Look i ha aclarit que tot està bé, de fet estava lluny de Brooklyn quan va començar el tiroteig.

Ha tingut molta sort, ja que aquest tipus d'accidents sembren el caos força ràpid i provoquen situacions descontrolades. No seria estrany pensar que la seva mare, Carmina Barrios, hagi estat preocupada fins a escoltar les bones notícies de l'artista.

Fa molt de temps que Paco està treballant al món de l'espectacle i sempre ha mantingut la seva vida privada al marge de la premsa.

▶️ Ojo con las últimas imágenes y detalles de la vida de Camilo Blanes

Ha aconseguit guanyar-se el respecte dels periodistes, ja que mai no ha comercialitzat amb la seva intimitat i sempre ha estat bastant honest. Sempre parla amb educació amb els reporters i aquest comportament no ha fet més que convertir-lo en un dels actors més estimats.

Paco León explica la seva versió dels fets

Paco sap el poder que té la premsa, per això mai ha parlat malament a cap reporter. Entén que és un personatge públic perquè es dedica al món de la interpretació, tot i que no se sent còmode sent el focus de la notícia.

Explica que és un home tímid, per això, intenta passar desapercebut sempre que té l'ocasió.

Primer pla de Paco Léon.
Paco León està vivint el somni americà | Europa Press

León va concedir una entrevista a la revista Esquire per explicar com havia sorgit la seva oportunitat al cinema americà. «No vaig somiar mai treballar a Hollywood, ni tampoc ara, encara que hagi compartit pel·lícula amb Nicolas Cage. Ha sorgit i m'ha encantat, però res més», diu amb total sinceritat.

L'actor ha preocupat els seus fans perquè just era a Nova York quan ha passat l'accident del metro de Brooklyn. El tiroteig ha fet saltar totes les alarmes, però, per sort, tot ha quedat en un ensurt i la situació ja està controlada.

Nuria Roca i Juan del Val també eren a la ciutat i han parlat amb periodistes espanyols per aclarir que tot està bé.

Paco León parla de la seva mare Carmina

Paco ha fet història a la ficció espanyola perquè ha treballat a Aída, una de les sèries més vistes del país. Però no és un simple actor, també ha provat sort com a director i l'ha sortit bé perquè ha triomfat com ningú. Segons ha explicat, s'atreveix a viure tota classe d'aventures perquè la seva mare, la Carmina, l'ha ensenyat a arriscar.

León va concedir una entrevista molt sincera a Esquire i va parlar molt bé de la seva mare, que també és artista i treballa en la interpretació. «Carmina, ma mare, ha estat el millor exemple per a mi. Ella ens ha ensenyat que l'èxit és fer allò que et dona la gana i això és el que intento».

Imatge de Carmina Barrios.
Carmina Barrios, mare de Paco, també és artista | RTVE

L'actor ha triomfat, però la veritat és que mai es va donar per vençut i sempre tracta de millorar, per això ha viatjat a Hollywood.

«No sempre és fàcil saber el que vols, ni tampoc permetre-t'ho. Alliberar-te de la pressió social sent conscients que només tenim una vida, aquest és el meu objectiu».