Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores

El motiu real de la ruptura de Marta Riesco amb Antonio David Flores és el bebè

Marta Riesco podria haver trencat amb Antonio David per una decisió que va prendre ell

Marta Riesco ens va sorprendre aquests dies passats trencant en directe, a Ya son las ocho, amb Antonio David. Malgrat tot el que ha lluitat per aquesta relació, hi posava punt final després de sentir-se menyspreada per ell. L'explicació que va donar per prendre aquesta decisió tan dura és que el seu noi no aniria a la seva festa d'aniversari.

Aquesta decisió va deixar a tothom en xoc en escoltar aquestes paraules. Tot i això, sembla que l'origen d'aquesta ruptura podria ser un altre motiu. Sembla que no es posen d'acord de si volen augmentar la família o no.

Marta Riesco vol tenir un fill amb Antonio David

En les últimes setmanes, la reportera d'El programa d'AR ha parlat del seu amor pel malagueny. Així, ha fet front a tota mena de crítiques i atacs per estar amb ell, però no li ha importat. El seu amor era més fort que tot això, fins ara.

El fet que ell no fossi a la seva festa i, fins i tot, en un dinar amb els seus pares, ha afartat a Riesco. Per això ha trencat amb ell en directe, dient que està farta de ser ella sempre la que ha de cedir. És més, ha explicat que no podia continuar amb la relació per «amor propi i per dignitat, no ho puc consentir més».

Però, avui Informalia ens sorprèn amb una informació sobre això. Explica que l'absència de l'excol·laborador a l'aniversari no és la causa de la separació. Suposadament, hi ha un altre motiu molt important i és que no es posen d'acord de si volen ser pares.

Una persona de l'entorn de Riesco ha assegurat que aquesta té 35 anys i no vol deixar passar gaire temps per ser mare. I així s'ho va dir al seu xicot, que «no va estar d'acord amb la idea. No volia que ella es quedés embarassada».

Si fos cert, aquesta decisió hauria semblat a la jove egoista, ja que el seu noi li estaria traient la possibilitat de tenir un fill. Ell, que ja té tres fills, no vol repetir paternitat.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Marta Riesco vol convertir-se en mare | Mediaset

Fins i tot, aquesta font ha reconegut que «a Marta li va caure el món a sobre. I és que un dels grans somnis de la seva vida és tenir fills. I des que va començar la seva història d'amor amb Antonio volia formar la seva pròpia família amb ell».

Marta Riesco i altres rumors sobre la seva ruptura

La col·laboradora va explicar públicament uns motius que van provocar la ruptura de la seva relació. Però, ara s'ha començat a rumorejar que la causa real podria ser el que no es posen d'acord a tenir un bebè. No obstant això, no són les úniques notícies que circulen en aquests moments.

D'una banda, s'ha dit que a aquesta situació és per l'ultimàtum que li va donar Rocío Flores al seu pare. Després de descobrir que havia pactat les fotos que se'n van publicar amb la seva nòvia, es va enfadar. Tant és així, que li va dir que havia de triar entre la parella o la família, i ell es va decidir per aquesta segona.

Muntatge de Marta Riesco amb Antonio David Flores
La ruptura de Marta i Antonio està generant molts rumors | CatalunyaDiari

D'altra banda, a Viva la vida, s'ha rumorejat que Flores no va anar a l'aniversari de la seva noia perquè s'ho va demanar Olga Moreno, la seva encara dona. Suposadament, a l'últim moment li va trucar perquè es quedés a Màlaga per cuidar dels seus dos fills petits perquè ella no podia. Sí, perquè ella està malalta per l'operació estètica que es va fer fa uns dies.

Quina serà la causa real del que ha passat? Caldrà esperar per veure si algun dels protagonistes confirma o desmenteix aquests rumors.