David Flores Carrasco

David Flores confirma que la seva mare ha tornat plorant i fent una promesa

David Flores descobreix que Rociíto ha complert un somni

David Flores Carrasco ha ocupat tots els titulars després de l'últim moviment de la seva mare, però aquesta vegada la notícia és molt positiva. Rociíto ha complert el somni de Rocío Jurado: inaugurar un museu a Chipiona que ret homenatge a la trajectòria de la cantant. El jove té motius més que suficients per estar orgullós de la seva àvia, que va marxar deixant una empremta inesborrable.

David Flores Carrasco manté una relació complicada amb Rociíto, ja que fa que no parla amb ella des dels 17 anys. Gràcies a les informacions que rep a través dels mitjans, ha confirmat que la mare ha assistit a la cita més especial de l'any. La dona de Fidel Albiac, en contra del que pensaven els seus detractors, no ha parat fins a inaugurar el centre de 'La más grande'.

Primer pla de Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco sap que Rocío està protagonitzant un altre documental. | Telecinco
 

David Flores ha comprovat que la seva mare s'ha presentat a Chipiona visiblement emocionada, les seves llàgrimes ho diuen tot. S'ha retrobat amb el seu poble, un poble que va haver d'abandonar després dels atacs que va rebre per part dels Mohedano. L'ex d'Antonio David ha reunit més de 500 persones i ha demostrat que té més força que mai.

David Flores té prou motius per estar orgullós de Rociíto, ara només falta que mare i fill mantinguin una conversa. La reina del feminisme sempre ha defensat que no se sentia preparada per fer el pas, però potser ha arribat el moment. Ha fet una promesa: mai més callarà i donarà resposta a tot el que s'explica sobre ella.

David hauria ocupat un paper protagonista a la inauguració del museu de Rocío Jurado, ja que la cantant sentia passió pel seu net. No hi ha pogut assistir, però ha tingut l'oportunitat de veure com ha afrontat Carrasco aquest gran repte. Ha confirmat, mitjançant les imatges emeses a Telecinco, que l'esdeveniment ha estat tot un èxit.

David Flores Carrasco escolta Rociíto

David Flores té clar que Rociíto ha deixat de banda el dolor i ha demostrat que no hi haurà res que freni el dolç moment que està vivint. «Estan tots els que han d'estar, estic molt feliç per poder ser aquí i perquè hi ha les persones que vull que hi siguin. Aquest seria un dia molt feliç per a ella, veuria un dels seus somnis complerts», explica la filla de 'La más grande'.

Primer pla de David Flores Carrasco
David Flores Carrasco respecta la seva família. | GTRES
 

David s'ha convertit en una de les cares més desitjades de la premsa del cor, qualsevol periodista estaria encantat de parlar amb ell. Tot i això, tots el respecten i entenen que no vol formar part del conflicte familiar, la seva postura és completament coherent. El jove ha aconseguit una gran popularitat i no s'ha de jutjar el seu paper perquè ha tingut un comportament excel·lent.

L'exdona d'Antonio David ha insistit molt a aclarir que mai no ha tingut cap problema amb el seu fill. No pot parlar amb ell per una sèrie de circumstàncies que prefereix no posar damunt la taula per protegir-lo, però mai no han discutit. Per això molts experts pensen que és qüestió de temps que reprenguin el contacte.

David Flores Carrasco està orgullós de Rociíto

David Flores, com tothom que estima Carrasco, està orgullós perquè el museu de 'La más grande' ha estat un èxit. Les llàgrimes de Rocío ho diuen tot: el poble de Chipiona l'adora, malgrat que certes persones ho hagin negat. «Espero que a partir d'avui es deixi de parlar que el poble de Chipiona està en contra meu», declara Rociíto.

El net de Rocío Jurado sap que la seva mare ha promès no tornar a desaparèixer perquè ja no és la dona feble d'abans. S'ha posat en mans de professionals i s'ha envoltat dels que realment l'estimen, com Fidel Albiac. Assegura que no consentirà més mentides i pensa que els Mohedano haurien d'estar preocupats perquè la batalla només acaba de començar.