David Flores Carrasco

David Flores confirma els pitjors presagis d'Olga Moreno abans de la seva tornada

El germà de Rocío Flores ha conegut el contratemps que genera morbositat pública

David Flores Carrasco té una relació molt estreta amb qui va ser la dona del seu pare durant més de 20 anys, Olga Moreno. De fet, el jove viu amb ella i la seva germana petita, Lola Flores, i tots junts se n'han anat de vacances.

L'afecte que li professa fa que ara estigui molt preocupat per la sevillana. Sí, perquè ha conegut que l'empresària haurà de tornar a la televisió, i sembla que ho farà com no volia.

El pròxim dijous l'ex d'Antonio David, com a guanyadora de l'edició anterior, ha d'anar a Supervivientes. I ho ha de fer per lliurar el xec del premi al nou vencedor, però no volia coincidir al plató amb Jorge Javier Vázquez. No obstant això, hauran de tornar a veure's cara a cara perquè ell ja s'ha recuperat del seu problema de salut.

David Flores Carrasco està molt inquiet

El germà de Rocío Flores és conscient que Moreno i Vázquez no tenen bona relació. I el motiu no és altre que el presentador s'hagi posicionat a favor de Rocío Carrasco, qui va ser primera dona d'Antonio David. I això ha portat el català a atacar-la contundentment.

En concret, n'ha arribat a dir: «Ha participat en la mentida, en la manipulació i en fomentar la mala reputació com a mare de Carrasco». Sense oblidar tampoc: «Ja és hora que comencem a acceptar que ella no és allò que ens ha intentat vendre durant tantíssims anys». Però encara més, la va arribar a descriure com «la còmplice necessària de l'ésser».

Olga Moreno a un photocall
David Flores Carrasco sap que Olga ha estat molt criticada per Jorge | Europa Press

Fins i tot, només fa unes setmanes, va deixar en evidència que la sevillana hagués compartit una fotografia a les xarxes al costat de David. Així, va afirmant en directe: «Les coses no succeeixen de manera casual. Ahir, Rocío s'ho estava passant molt bé al Mediafest i quina casualitat que la guanyadora de Supervivientes de l'any passat penjava una foto amb el fill d'aquella».

«Mentre la mare riu i s'ho passa bé treballant a la televisió, jo em quedo amb el seu fill, que soc bona companyia i cuidadora». Al qual va afegir: «Com es diu això? Té un nom, a la docu-sèrie surt». D'aquesta manera, va deixar entreveure que feia referència a la violència vicària.

Per tot això, l'ex d'Antonio David no vol coincidir en un plató amb Jorge Javier. I, perquè això fos així, com ell 'va denunciar' públicament, Moreno hauria intentat vetar-lo al 'reality' de supervivència. És a dir, hauria sol·licitat no estar amb ell en cap gala que presentés ni tampoc a la final, a la qual ha d'assistir com a vencedora de l'anterior edició.

Així doncs, possiblement, durant aquests dies, Olga pensés que se li facilitaria la seva presència a l'última gala del programa perquè Vázquez estava de baixa. I és que les conseqüències de la Covid-19 l'han portat a estar lluny de la televisió i es rumorejava que podria perdre's la final. Tot i això, finalment no serà així, per a desgràcia d'ella.

Fotomuntatge de Jorge Javier Vázquez i Olga Moreno
David Flores Carrasco ja sap que Moreno i Vázquez es retrobaran per a desgràcia d'ella | CatalunyaDiari

David Flores Carrasco sap que Jorge Javier no es perdrà la cita

El fill d'Antonio David sap que la seva madrastra està intranquil·la per dijous que ve, que és quan se celebrarà la final. I és que sap que haurà de veure's les cares novament amb el presentador, que ja està totalment recuperat. Tant és així que ahir va estar al capdavant del programa.

Va aparèixer molt feliç i content després de la seva obligatòria aturada i va rebre l'afecte del públic, que va celebrar la seva entrada a plató amb grans aplaudiments. Una rebuda que va agrair, com també les paraules de Lara Álvarez des d'Hondures. La presentadora li va dir: «No saps la il·lusió que em fa compartir aquest programa aquí amb tu, vuit anys junts».

Unes paraules davant les quals ell va fer broma: «Vuit anys? Estàs a dos de ser la parella que m'ha durat més». La resposta que va obtenir va ser: «Tu ja ho has sobrepassat des de fa moltíssim».

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco