Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlota Corredera plorant en un plató de televisió

Carlota Corredera deixa enrere el seu pitjor any i ja no vol saber res de Rociíto

Carlota Corredera continua allunyada de la televisió després d'un any molt intens

El darrer mes de març, la presentadora veterana s'acomiadava del programa que la va catapultar a l'ull públic. Després de 12 anys en Sálvame, Carlota Corredera decidia abandonar el programa.

«No vull que això faci olor per a res a enterrament, vull que faci olor de naixement i de coses bones. Hem estat molt de temps en directe. Som titellaires i, de tant en tant, cal recollir la lona per tornar o no» van ser les darreres paraules de la periodista.

A través de les seves xarxes socials, és evident que la periodista està aprofitant al màxim aquest temps per desconnectar.

Carlota Corredera saturada després de la docusèrie de Rocío Carrasco

La presentadora gallega no va dubtar a ser directa. Fins i tot, va arribar a afirmar que la seva defensa a favor de la filla de Rocío Jurado, durant l'emissió de la docusèrie, li havia portat prou maldecaps.

Així ho va afirmar també al podcast Estirando el chicle de Victoria Martín i Carolina Iglesias. Carlota va afirmar que la seva postura li va sortir «molt cara», tot i que va reiterar que ho tornaria a fer.

«El preu que he pagat és molt alt, però us dic que ho tornaria a fer perquè soc una privilegiada. Estic orgullosa del que s'ha aconseguit i, algun dia, la societat s'adonarà del que ha aconseguit Rocío Carrasco gràcies al seu documental».

«Les coses més terrorífiques de la meva vida m'han passat per ser la cara del documental de Rocío Carrasco. Hi ha molta merda, merda molt dolorosa. Per desgràcia, en aquest país, una mare ha d'estar dues passes darrere dels seus fills», relatava per a Estirando el chicle.

«He viscut, segurament, les parts de la història més fosques professionalment i personalment arran de donar la cara per les dones, per Rocío i per les víctimes de la violència de gènere», explicava.

Tota aquesta voràgine mediàtica va ser una de les raons que la va impulsar a prendre la decisió d'allunyar-se de la televisió.

Ara Carlota gaudeix amb la seva família

Durant els últims mesos, hem pogut veure com Carlota ha decidit aprofitar el temps al màxim amb els seus i allunyar-se de qualsevol aspecte relacionat amb allò mediàtic.

Recentment, la periodista ha publicat, a través de les xarxes socials, la seva última escapada amb el seu marit i la seva filla. El destí triat va ser Sicília. Carlota posava una fotografia en banyador acompanyada d'un peu de foto «Bellíssima Sicília!».

La instantània s'ha omplert d'elogis cap a la presentadora: «Guapíssima Carlota», «Noia mediterrània a la vista».

Al llarg del viatge, Carlota, juntament amb la seva família, ha pogut visitar ciutats tan encantadores de l'illa com ara Cefalú o Ícar a Agrigent; llocs on també n'ha deixat constància al seu Instagram.

La seva aparició pública més recent va ser dimecres al concert de l'artista Rosalía al Wizink Center de Madrid. No hi havia millor manera per celebrar al seu aniversari, ja que aquest dijous, 21 de juliol, la de Vigo ha fet 48 anys.

Carlota va entrar en els 48 al ritme de Rosalía. Així ho publicava a les seves històries d'Instagram, etiquetant l'artista i acompanyant-lo de la frase «Aquí estem les teves Motomaris». L'esdeveniment va estar ple de cares conegudes com ara Alaska i Mario, Belén Esteban o Pedro Almodóvar, entre d'altres.

El nou projecte a la televisió que la portarà de tornada

És evident que Carlota Corredera està aprofitant aquests mesos per desconnectar i carregar les piles. Així doncs, fa un parell de mesos, La Fábrica de la Tele anunciava tenir un nou projecte per a Carlota.

Google News ja ha tornat a Catalunya. Segueix-nos ara, clicant aquí i no et perdis les teves notícies preferides. 

De moment, encara no hi ha noves informacions sobre aquest nou projecte, però cal esperar que veurà la llum després de l'estiu.