Albert Rivera

Albert Rivera troba una foto compromesa de Malú i assumeix la notícia de la separació

Albert ha assumit que no pot fer res per evitar-ho

Albert Rivera està acostumat a resoldre situacions delicades, però no sap com comportar-se en conflictes relacionats amb la seva vida. L'han involucrat en un gran escàndol perquè, suposadament, hi ha una foto de Malú que evidencia el mal moment que estan passant. Els rumors de crisi sonen cada cop amb més força i el polític sap que no pot silenciar això de la separació.

Albert Rivera prefereix no pronunciar-se i alguns experts recorden que no hi ha una decisió presa: de moment continua amb Malú. Ha assumit que això de la ruptura provocarà que tothom en parli, malgrat que no hi hagi ningú que pugui demostrar què ha passat. El portal Informalia assegura que hi ha una imatge de la neboda de Paco de Lucía que deixa poc a la imaginació.

Albert ha tornat al centre de la polèmica perquè la periodista Gema López ha parlat del tema en Sálvame aportant noves dades. Gema reconeix que no pot parlar de separació, però garanteix que sí que hi ha un desgast que podria acabar en tragèdia en qualsevol moment. Segons les seves dades, l'advocat s'està involucrant més del compte a la carrera artística de la seva parella.

«Albert és advocat, li va dir de portar-li certs aspectes de la seva carrera musical i, al principi, Malú no ho va veure malament. El problema és que ella tenia un cercle així molt proper i tancat que havia treballat amb ella molts anys», explica la col·laboradora de Sálvame. Això explicaria el motiu pel qual el pare de la cantant va parlar més del compte en Socialité.

Rivera es va sorprendre en descobrir que el sogre havia revelat a Telecinco que no estava passant l'estiu al costat de l'artista. Suposadament tots dos tenen compromisos professionals incompatibles, per això cada vegada estan més allunyats. Tot i això, l'entorn promet que només és una separació física, no hi ha res sentimental darrere d'aquesta decisió.

Albert Rivera podria donar explicacions ben aviat

Albert ha optat per estar lluny de l'escàndol, però en Sálvame l'han acusat d'una cosa força seriosa i és probable que canviï de plans. Potser emetrà un comunicat o parlarà amb algun informador per deixar clar que ell no té res a veure en allò de la ruptura. Els rumors porten sonant des de fa temps, no és cert que els consells professionals que dona a Malú hagin influït.

Muntatge de Malú amb Albert Rivera
Albert Rivera fa massa temps que aguanta els rumors. | Catalunya Diari

«Ell hauria volgut assumir càrrecs que porten altres persones des de fa molt de temps i això ha creat les primeres friccions i la crisi». Gema López considera que l'advocat ha arribat massa lluny i, per això, l'equip de la cantant està tan descontent. La situació ha empitjorat des que diversos mitjans de comunicació han assegurat que hi ha imatges delicades de la cantant.

La neboda de Paco de Lucía, segons expliquen a Telecinco, està passant un moment delicat i el seu estat d'ànim no és bo. Suposadament li han fet unes fotos en les platges de Cadis que demostren què li passa. Està preocupada, no sap com gestionar la situació i no vol que la premsa es faci ressò dels problemes.

Albert Rivera ha parlat amb Malú

Albert sap que no pot deixar res a la improvisació. Ha parlat amb Malú d'allò que està passant i junts han arribat a un acord: no entrar a confirmar ni desmentir res. Tot i això, la intèrpret sí que ha insinuat que tot el que estan explicant és mentida.

«Temps per a la família sempre hi ha», ha comentat la reina de la cançó sense donar gaires detalls. Rivera ja ha assumit que s'acosta tempesta, encara que en aquesta ocasió no l'enxamparà desprevingut. El seu comportament li ha fet guanyar-se el respecte del públic, així que només afronta aquesta batalla.