José Fernando Ortega

José Fernando Ortega ja no amaga que la decisió de la seva germana és definitiva

Gloria Camila ha pres una decisió dràstica

Gloria Camila ha tocat fons després dels continus atacs que rep a les xarxes socials. Els haters s'han acarnissat amb la filla d'Ortega Cano i ella ja no pot més.

Així, enmig de la guerra familiar i l'imminent divorci del seu pare i Ana María Aldón, la noia ha pres una decisió.

Els missatges maliciosos i els atacs que rep són continus. Tant és així, que Gloria ha decidit dir adeu a les xarxes socials.

José Fernando i Gloria Camila Ortega, fills de Ortega Cano i Rocío Jurado.
José Fernando Ortega i Gloria Camila Ortega, fills d'Ortega Cano i Rocío Jurado. | Europa Press
 

«Fica't a la droga com el teu germà i deixa de promoure l'odi cap als animals, maleïda. Maleeixo l'hora en què et van portar a aquest país, filla de puta», són alguns dels comentaris que es poden llegir.

De fet, van més enllà i, fins i tot, carreguen contra el seu pare, Ortega Cano: «Ana María Aldón és espanyola, tu no. A tu et va adoptar un marieta reprimit, assassí d'animals, que només et va ensenyar a ser roí».

D'aquesta manera, és força comprensible que la noia no pugui més i hagi optat per desactivar-se el seu compte de Twitter. Tot amb l'objectiu de protegir la seva pròpia salut mental.

Primer pla de perfil de José Fernando
José Fernando Ortega, molt preocupat per l'assetjament que pateix la seva germana. | Europa Press
 

Gloria Camila s'ha trobat al mig del circ mediàtic, tot i que fa temps que suporta nombroses faltes de respecte a les xarxes socials.

La filla d'Ortega Cano no ha pogut evitar donar la cara pel seu pare i defensar-lo. A més, deixava molt clar quina era la seva postura.

Gloria Camila ha denunciat els atacs que rep a les xarxes socials

«Com n'és de fàcil donar una opinió sense tenir la necessitat de faltar al respecte, i si us plau, estalvieu-vos de tornar a treure a la llum les històries del passat per justificar les vostres actituds del present», sentenciava fa poc.

Això, mentre Ana María Aldón insisteix a culpar-la de la crisi que travessa el matrimoni.

«Em van fer sentir inferior, em van anul·lar, no respectaven les meves opinions i el meu marit va consentir coses que no hauria d'haver consentit», acusava la seva dona al torero.

Gloria Camila
Gloria Camila Ortega ja no pot més i ha esclatat a les xarxes socials. | Instagram
 

La dissenyadora sent que mai no se li ha donat el lloc que es mereix i que Gloria Camila mai no l'ha respectada.

Això s'ha convertit en un motiu de discòrdia i ha acabat afectant el seu matrimoni. Tot i que la germana de Rociíto prenia la decisió de mantenir-se al marge pel bé del seu pare, que travessa un moment molt dolent.

Gloria també ha arribat al seu límit i així ho deixava anar públicament, sense poder donar crèdit a tanta maldat.

Ana María Aldón, Ortega Cano, Gloria Camila i José María Ortega Aldón entrant en un restaurant
Imatge de Gloria Camila, Ana María i el fill d'Ortega Cano. | Europa Press
 

«I amb això què fem?», es pregunta la noia, compartint els atacs i amenaces que ha de suportar diàriament.

«Ens han d'apunyalar perquè ens feu cas? Ens hem de suïcidar perquè se'ns escolti? Hem de plorar pel carrer perquè sapigueu que ens feu mal i que patim?», es qüestiona.

«Hem de marxar nosaltres del país perquè no ens segueixin fent això? On és el límit a les xarxes socials? On és la humanitat i el respecte?», lamenta molt dolguda.

Gloria Camila
Gloria Camila ha pres una decisió dràstica sobre el seu futur. | Telecinco
 

La filla de 'La más grande' no s'ha quedat de braços plegats i ha exigit a les autoritats que actuïn amb rapidesa i determinació davant d'aquest tipus d'assetjament.

«Paguem i paguem, però després en l'important no us veig actuar. Fa com a any i mig que espero una resposta a les denúncies d'amenaces i insults forts», sentencia.

Tanmateix, tot i aquesta part més dolenta de la seva vida, Gloria compta amb el suport de la seva família, que no l'ha deixat sola en cap moment.

I també de nombroses persones que li donen suport i li fan arribar el seu afecte.

«Gràcies a tots i a cadascun de vosaltres per donar-me a mi una mica del vostre temps, que considero que és una de les coses més importants, per escriure'm i per donar-me el vostre suport i afecte. Que gràcies a Déu sou molts», assenyalava fa poc.