Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall

Alejandra Rubio, sense paraules en veure la dinerada que li ha amagat la seva mare

Alejandra Rubio no dóna crèdit a la dinerada que està ingressant des de fa mesos

Alejandra Rubio s'ha quedat de pedra després de veure com una exparella de la seva mare s'obria en canal al programa on treballa per explicar la seva crítica situació financera.

Alejandra Rubio era sabedora des de fa temps que Terelu havia guanyat una demanda per vulneració de la intimitat a Pipi Estrada. Tots sabem que el periodista esportiu va ser la seva parella durant dos anys ja fa molt de temps.

El cas és que el tertulià de Sálvame, després de separar-se de Terelu Campos, va parlar de les intimitats de la parella en una revista. La familiar d'Alejandra Rubio va prendre cartes demandant-lo i guanyant-li el judici, i la sentència va ser molt desfavorable per a Pipi Estrada.

Alejandra Rubio ja sap la dinerada que li estan pagant al seu familiar

La veritat és que ja fa 16 anys que aquesta sentència va condemnar el periodista esportiu a pagar-li una alta quantitat de diners a la periodista. Però la realitat és que Estrada només havia pagat una quantitat ínfima i els últims mesos Terelu s'ha posat seriosa.

Així, li ha demanat que tanqui d'una vegada per totes aquest deute que hi va contreure. Aquest dijous, Pipi creuava el famós 'pont de les emocions' i ha parlat en profunditat sobre la seva mala situació econòmica per aquesta indemnització que encara ha de pagar a la seva exparella.

«M'he convertit en l'empleat del mes del meu ex. Vinc a les tres de la tarda i surto a les nou de Mediaset per 100 euros», començava la seva explicació.

Pipi Estrada, que va revelar fa mesos haver arribat a cobrar fins a 8.000 euros mensuals en els millors temps, ha confessat que ha reduït el seu deute. Aquests 60.000 euros de deute s'han reduït a la meitat les darreres setmanes.

La mare d'Alejandra Rubio veu la seva exparella al límit pel deute

«L'altre dia em van dir que ja m'havien retingut gairebé 25.000 euros en dos mesos», va exposar. Tot i això, no és fàcil saldar aquest deute en el seu dia a dia. «Travesso un moment de tensió financera i faig enginyeria per afrontar tots els meus pagaments i arribar a finals de mes».

Assegura que ha parlat del cas amb alguns amics seus. «He consultat amics advocats i estem contemplant una revisió de quantitats. Em van condemnar a 60.000 euros més costos i són moltíssims diners».

A més, el col·laborador confessa que «tot això és cruel. Entenc el dret a l'honor i la privadesa, però el que jo vaig fer va ser poc cavallerós, poc ètic… el que vulguis, però no un delicte, no per a mi».

Tot i que ja fa 16 anys que aquest va explicar les seves intimitats a la mare d'Alejandra Rubio, l'asturià afirma que no ho tornaria a fer mai. Això sí, no vol demanar perdó a la filla gran de María Teresa Campos.

Pipi Estrada entona el mea culpa

«La meva manera de demanar-li perdó és pagant, res més». A qui sí que demana perdó és a la seva primera dona, Teresa.

«És una dona meravellosa i una mare exemplar. Em penedeixo d'haver-la tret de l'anonimat i de l'escarni públic a què es va veure exposada per culpa meva. Si aquella portada amb Terelu no hagués vist la llum, jo seguiria amb ella», ha dit.

Així, Pipi, que va ser fitxat per Sálvame fa uns mesos per donar un nou aire al programa, haurà de continuar treballant per saldar tot el deute. De moment, l'asturià és un dels tertulians que més vegades apareix cada setmana al plató. Ahir li va quedar clar a l'audiència el motiu de les seves aparicions constants a Telecinco.