Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores decideix visitar la seva mare en saber que vol revelar la malaltia

Hi ha moltes coses que es podrien fer públiques i això a David Flores Carrasco li preocupa

David Flores Carrasco s'ha quedat sense paraules en conèixer el que la seva mare està a punt de fer públic respecte a la malaltia amb què va començar l'infern de la família.

Aquest mateix divendres, 22 de juliol, s'estrena un nou capítol d'En el nombre de Rocío. Cada setmana, Mitele Plus emet una nova entrega en què Rociíto revela tots els secrets que la seva família mediàtica ha volgut amagar durant aquests anys.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco, preocupat pel que pugui explicar la seva mare | Gtres - Telecinco

Després de parlar de la relació que ha mantingut i que manté amb els seus dos oncles, la mare de David Flores Carrasco va compartir amb tots els seguidors de la docusèrie com va ser el matrimoni de 'la más grande' i d'Ortega Cano.

I és que, segons va explicar ella mateixa, no to  són flors i violes. «Ella[Rocío Jurado]diu un dia «no puc més, em separaré»... Feia coses que eren imperdonables i que no havien de fer. Ortega Cano no es va portar bé amb la meva mare».

Ara, David Flores Carrasco està molt preocupat per tot allò que la dona de Fidel Albiac està a punt d'explicar a la televisió. I és que, el tema de la malaltia de la seva àvia és una mica delicat per a tots els integrants d'aquest conegut clan.

David Flores Carrasco ja està preparat

David Flores Carrasco ja està totalment preparat pel que pugui escoltar. I és que, d'aquí a només unes hores, la seva mare explicarà com es va desenvolupar la dura malaltia que va posar fi a la vida de la Jurado.

Ja han passat una mica més de 16 anys des que la xipionera es va acomiadar de tots els seus éssers estimats després de no poder superar el càncer de pàncrees que patia. Des d'aleshores, la guerra entre Rociíto i alguns membres de la família més famosa no ha parat. De fet, durant tots aquests anys, la col·laboradora de televisió ha hagut d'aguantar tota mena d'atacs als diferents programes i revistes del cor.

Captura de Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie En el nombre de Rocío
La mare de David Flores Carrasco revelarà tots els detalls de la malaltia de la Jurado | Mediaset

Ara, la mare de David Flores Carrasco ha decidit que és hora d'explicar tot el que va passar des que li van diagnosticar la malaltia a l'artista.

«El metge em va dir «el 80% no sobreviu» i jo, ximple de mi li vaig dir: «m'és igual, ella és part del 20% restant»», es pot escoltar en un dels avançaments que ja ha compartit Telecinco.

Aquest divendres s'emetrà un nou episodi anomenat Matar al león. En ell, Carrasco revelarà una de les converses més rellevants de la seva vida. I els protagonistes no podrien ser altres que la seva mare i el seu marit.

A més de revelar quines van ser les reaccions d'alguns membres de la família quan va morir l'artista, la televisiva també farà referència a la conversa que va mantenir la cantant amb l'actual matrimoni.

Rocío Carrasco amb Fidel Albiac
La mare de David Flores Carrasco explicarà com va ser la conversa que va mantenir la seva mare amb Fidel Albiac | Europa Press

Aquesta, però, no serà la primera vegada que David Flores Carrasco escolti la seva mare parlar de la relació entre Fidel i la seva àvia. Durant l'emissió de Rocío: contar la verdad para seguir viva, la protagonista ja va fer referència a aquest tema.

«La meva mare estava molt feble, però molt feliç. Ens va cridar a tots dos. Es va quedar mirant-me a mi i agafant la mà a Fidel, em va dir: «Rocío, tu no et pensaràs que jo em moriré sense fer que et casis amb aquest, oi?»».

«En aquell moment se'm van escapar unes llàgrimes perquè ja sabia o intuïa el que passaria... Ens va dir: «demà us caseu aquí, truco al mossèn Ángel i venim José, Fidel, tu i jo i ningú més, i ja me'n vaig tranquil·la»».