Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
David Flores Carrasco mig somrient

David Flores Carrasco ja no amaga el petó que la seva mare feia temps que esperava

David Flores Carrasco revela clarament les seves intencions a la seva mare Rociíto

David Flores Carrasco torna a ser notícia. Ho ha estat després que una foto del fill de Rociíto amb un membre de la seva família hagi desfermat la polèmica a les xarxes socials.

Rocío Flores torna a ser sota el focus crític després de fer una publicació en les seves històries d'Instagram. Va ser poc més tard que la seva mare i Jorge Javier Vázquez apareguessin junts a les xarxes socials del presentador català.

Posant-nos en situació, dimarts 19 de juliol passat el conductor de Sálvame i Supervivientes va publicar una foto amb la filla de La más grande. En aquesta imatge, el català anunciava una notícia important per a tots els seguidors.

David Flores Carrasco ja no amaga el petó que més malmet la seva mare

El presentador de Badalona utilitzava les seves xarxes per anunciar alguna notícia a tots els seus fans: ben aviat tornarà a estar davant de les càmeres després d'haver passat una faringitis postcovid.

La darrera nit tornarem a veure el presentador posant-se al comandament de la gala per decidir els finalistes de l'edició actual de Supervivientes.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco, en el punt de mira.   | Gtres - Telecinco

Fa tot just una setmana, el carismàtic comunicador va entrar per telèfon al seu programa. Ho va fer per explicar a l'audiència de Telecinco que es retirava de manera indefinida dels platós.

«Com veieu, tinc una veu tremenda que no acabo de recuperar, llavors hauré d'estar fora, com a mínim, dues setmanes. Estaré totalment reclòs i amb repòs absolut de la veu», lamentava en directe.

«Ha vingut a veure'm i li he explicat que torno dijous a Supervivientes»

El cas és que només set dies després d'aquell alarmant missatge del català, Jorge Javier ha resolt els dubtes. Aquest ha donat l'agradable notícia que torna a la televisió.

La sorpresa se l'han enduta tots els seus seguidors quan han vist que, juntament amb el text publicat, apareixia una fotografia amb Rociíto. La televisiva l'ha visitat a casa seva als afores de Madrid.

«Ha vingut Rocío Carrasco a veure'm i li he explicat que torno dijous a Supervivientes». Així doncs, el català deixava clar que sí que estarà en la final del reality. Una gala en què, suposadament, Olga Moreno, com a guanyadora de l'última edició, estarà allà per lliurar el xec de 300.000 euros al guanyador del concurs.

Tot i que Olga ha intentat, sempre que ha pogut, vetar el comunicador, en aquesta ocasió no serà possible fer-ho, llevat que s'absenti de la gala. Cosa que no sembla gaire probable.

El cop de la germana de David Flores Carrasco que encara ressona

El que ha estat una sorpresa per a tots és la reacció que ha tingut Rocío Flores a aquesta fotografia de la seva mare amb Vázquez.

Uns minuts després de la publicació esmentada, la col·laboradora de Telecinco ha penjat un vídeo en què veiem el seu germà David Flores fent-li un petó.

Sens dubte, aquest gest tenia un significat molt clar i era enviar-li un dard enverinat a Rociíto. Ja fa sis anys que mare i fill no es veuen. «L'amor de la meva vida», deia el text de Rocío Flores.

La publicació ha portat cua i les xarxes socials no han trigat a rebel·lar-se contra la germana de David Flores Carrasco.

Una classe d'estratègia similar a la que va executar Olga Moreno fa uns dies per donar a Rocío Carrasco on més mal li fa. Aquesta s'ho passava d'allò més bé en el Sálvame Mediafest, i Moreno la va provocar penjant diverses imatges al costat de David Flores Carrasco en una platja andalusa.