Fotomuntatge de les cares de Cayetano Rivera i Eva González

Eva González assumeix que Cayetano ja ha pres una decisió i ha agafat distància

Els germans Rivera podrien estar més distanciats que mai

Durant els darrers mesos, Eva González ha hagut de presenciar com tothom parlava, un altre cop, de la seva família política. I és que, després de la baralla entre els seus cunyats Fran i Kiko Rivera , els mitjans han tornat a llançar rumors que afecten el clan.

Així mateix, un ha estat el possible distanciament entre els tres germans. I és que Cayetano Rivera, que sol no implicar-se en polèmiques familiars, podria haver resultat, finalment, perjudicat pels retrets que s'han fet públicament tant el DJ com el torero.

La periodista, que estava vivint una bona etapa tant professional com personal, ha vist que tot s'ha esfondrat pels escàndols que ha creat la família del seu marit. A més, tampoc no té l'oportunitat de fer-los front, atès que es troba de vacances.

Tot i això, la model no ha deixat de ser el focus d'atenció i ha de fer front al nou rumor que posa en perill el torero.

Eva González descobreix un secret de domini públic

En el precís instant en què Eva González va començar una relació sentimental amb Cayetano Rivera, va haver de començar a acostumar-se al focus mediàtic i, sobretot, a les polèmiques familiars. Així mateix, el 2015, la parella contreia matrimoni a la ciutat natal de la presentadora, a Sevilla. Tres anys més tard, donaven la benvinguda al seu primer fill en comú, que porta el mateix nom que el torero, Cayetano Rivera González.

Com era evident, la model va haver de conviure amb les conseqüències de la dura guerra mediàtica entre els seus cunyats, Fran i Kiko Rivera. Tot i la mala estona que van passar tant ella com el seu marit, els germans finalment van posar punt final a la ja poca relació que tenien.

Eva González ha presentat 'La Voz 2020'
La model sempre ha d'afrontar algun conflicte familiar | RTVE

Després d'un temps sense conflictes, Eva González, una altra vegada, és testimoni de com un rumor va prenent cada cop més força. En aquesta ocasió, el rumor implica directament Cayetano Rivera.

I és que, com cada any, se celebra la Goyesca, un dels esdeveniments més destacats del món del toro. De fet, l'esdeveniment taurí és molt important per als Rivera per dos motius. El primer és perquè es fa en honor de Paquirri i l'altre és perquè, en certa manera, és gestionat per Fran Rivera. La Goyesca començarà el 3 de setembre a la plaça de toros de Ronda. Tot i això, sembla que aquest any el marit d'Eva González no té intenció d'assistir-hi.

Fa uns dies es va anunciar el cartell amb el nom dels toreros que hi assistiran. Morante, Roca Rey i Juan Ortega són alguns dels personatges estrella que participaran en aquest espectacle. Però, entre ells, Cayetano no hi és.

Sens dubte, la no implicació de Cayetano ha fet saltar totes les alarmes perquè confirmarien el que es rumoreja cada cop amb més força: un distanciament entre els germans.

D'altra banda, també hi ha la possibilitat que el marit de la model no hi vagi com a torero, sinó com a espectador. I és que el germà de Kiko Rivera ha hagut d'estar allunyat de la professió per una lesió que va patir. Tot i això, ja s'ha recuperat i ja té plans per quan acabi l'estiu.

Germans Rivera
Els germans han trencat el vincle que tenien amb Kiko Rivera | EUROPA PRESS

 

L'altre cunyat d'Eva González que ha parlat públicament

Sens dubte, caldrà esperar fins al 3 de setembre per confirmar o desmentir l'absència del marit d'Eva González . Això sí, en cas que Cayetano no acudeixi a una trobada tan especial, es donarà per fet que el distanciament entre els dos toreros és real.

D'altra banda, lluny de posar ount final a la polèmica, la presentadora també ha hagut de bregar amb les declaracions de Julián Contreras respecte als seus dos germans per part de mare. Un nou escàndol que ha hagut de fer front al moment més inoportú.

«Hem d'entendre que som adults i que no hi tenim relació», comunicava deixant en xoc els periodistes presents. «En el meu cas, no és una cosa que estigui subjecta a polèmica, no hi ha cap baralla».

«S'ha diluït, no en queda res. No hi tinc relació, però si entren ara mateix per la porta, jo els abraçaré amb tot l'afecte del món», explicava el sevillà. No hi ha dubte que Eva González està farta que la polèmica no s'allunyi mai de la seva vida. Evidentment, el temps dirà si els germans posen remei als problemes o si decideixen finalment anar per camins separats.