Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco rep la sentència definitiva a Telecinco: «Ens ha perjudicat»

Belén Esteban té pendent una cita als jutjats amb la filla de 'La más grande'

Belén Esteban segueix recuperant-se del terrible accident que va patir en ple directe i va acabar amb un trencament de tíbia i peroné. Alguna cosa, que segons confessa, l'ha fet passar «els pitjors mesos de la seva vida». D'aquesta manera assegura estar «pitjor del cap que de la cama».

«El 25 d'abril se'm va parar la vida i em vaig enfonsar. Ho he passat fatal. Em vaig bloquejar, no volia veure ningú, ni menjar, ni parlar… No volia saber res d'allò que m'havia passat», sosté en la seva recent entrevista en la revista Semana.

De fet, la de Paracuellos s'ha negat a veure la retransmissió del moment. «M'han diagnosticat tristesa constant. Em podia haver quedat coixa per sempre. M'han posat 20 claus i dues plaques de 4,5 centímetres, a més a més d'un total de 55 punts».

Imatge després de l'accident de Belén Esteban al plató de Sálvame
Belén Esteban continua recuperant-se de la seva caiguda en ple directe. | Mediaset

D'altra banda, i malgrat la seva baixa, Belén no s'ha perdut cap dels moments que han tingut lloc a SálvameA més, deixa clar que només una persona l'ha decebuda, però que «ho dirà a la cara» i nega que s'hagi plantejat demandar a la cadena per l'accident: «A mi no m'ha faltat de res… Jo no he hagut de pagar absolutament res».

La mare d'Andrea Janeiro tampoc no dubtava a atacar Rociíto, malgrat haver-li mostrat el seu suport públicament.

«Crec que és evident que ens ha perjudicat. Però també crec que era necessari donar veu a Rocío Carrasco i oferir el seu testimoni, que fins ara no es coneixia», comenta sobre això tot el que ha passat en la cadena.

▶️ José Fernando sufre la traición de su hermana Rocío Carrasco en un día lleno de emociones

Belén Esteban: en peu de guerra contra Rociíto

Tot i això, Belén li retreu a la filla de La más grande que no li hagi tret cap demanda. «Si ella creu que m'ha de demandar, ho respecto. El que no respecto és que a mi m'han posat verda perquè suposadament m'havia tret la demanda i que, per això, li vaig treure el meu suport, i no és així. Jo no la suporto en tot, però sí en algunes coses», afegeix.

D'aquesta manera, sembla que ni el seu posicionament a favor de Rociíto, ni les dures crítiques a Antonio David Flores, li han estalviat els jutjats.

Aquesta guerra judicial començava després que Esteban fes referència al suposat deute que Rocío manté amb la Comunitat de Madrid i que pujaria a un milió d'euros.

Captura de Rocío Carrasco a la seva docu-sèrie En el nombre de Rocío
Rocío Carrasco continua centrada en la seva docusèrie. | Mediaset

Una confessió que portava la dona de Fidel Albiac a demandar-la: «Belén Esteban segueix als jutjats i la Fiscalia ha pres cartes a l'assumpte, i li demana d'un a tres anys. Avui confirmo que la demanda segueix activa i, encara que hauria volgut treure-la, no podria», informava Diego Arrabal.

De fet, sembla que la col·laboradora «ho té força negre» perquè va parlar en la televisió d'«assumptes privats i la llei protegeix Rocío Carrasco davant d'això».

Una demanda que també afectaria l'ex d'Antonio David, Olga Moreno. Sobretot, perquè «Rocío pensa que a Belén li ho ha explicat ella».

«Rocío Carrasco demana a Belén que li doni per escrit i davant de notari, qui és la persona que li ha filtrat aquesta informació. Li ho demana perquè, una vegada presentada la demanda, Rocío ja no pot fer res en contra d'Olga, perquè Olga no va ser la persona que ho va explicar a Belén Esteban. Rocío Carrasco vol que Belén li digui la persona que va ser per tirar-se'n a sobre».

No hi ha dubte que totes dues continuen tenint molts assumptes pendents per resoldre i segurament arribaran a algun record quan Belén es reincorpori a la televisió.