Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López

El nou deute que la xicota de Kiko Matamoros afronta i que no la deixa dormir

Kiko Matamoros confessa que deu una gran quantitat de diners

Kiko Matamoros confessava setmanes enrere el nou deute econòmic que se suma als altres que encara té pendent. I és que, el nivell de vida del col·laborador l'ha acostumat a deure diners i això amenaça d'asfixiar-lo. Si el d'Hisenda és el que més preocupa l'exsupervivent, un altre està a punt de ser demanada pel seu propietari.

La xicota de Matamoros s'assabentava d'aquesta situació quan el seu noi va tornar d'Hondures. Així és, ja que allà va ser on el tertulià va incrementar la seva llista de morositat després d'un pacte amb Nacho Palau. La gana va fer que el tertulià firmés la seva pròpia sentència per una miserable porció de pastís del qual ara se'n penedeix.

Kiko Matamoros confessa el seu deute amb Nacho Palau

Kiko Matamoros fa més d'una setmana que és a Espanya després del seu pas per Supervivientes. Des de la seva arribada no ha deixat d'estirar la manta explicant cada cosa que va passar durant el concurs. I una de les més cridaneres té relació amb la seva animadversió cap a Nacho Palau.

Si bé és cert que al principi de l'aventura van fer bones molles, amb el transcurs del 'reality' la percepció de Matamoros va canviar. Tot i això, Kiko és un home de paraula i està disposat a saldar el seu deute per molt que no aguanti l'ex de Miguel Bosé.

Kiko Matamoros a un plató de televisió
Kiko Matamoros confessa que deu mil euros a Nacho Palau | Mediaset

Tot va començar quan Palau va aconseguir com a recompensa en una prova un gran pastís per a ell sol. Mort de gana com mai a la seva vida, el col·laborador de Sálvame no va tenir objeccions a demanar-li un tros. Però Nacho es va negar i va ser aleshores quan Matamoros li va fer una oferta que no va poder rebutjar.

«Li vaig preguntar: 'què em dones per mil euros?' Perquè allà la desesperació és enorme», va revelar ell mateix al plató de Supervivientes. «Em va donar un dit de pastís, així que li dec mil euros per un dit de pastís», va explicar.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros no va tenir objeccions a comprar un petit tros de pastís al seu màxim enemic | Catalunya Diari

Una quantitat de diners desproporcionats per una ínfima part d'un pastís que li va sortir massa de cara al noi de Marta López. Perquè, a més a més, va haver de compartir aquest «dit de pastís» amb Ignacio de Borbón, motiu pel qual el que havia pagat per aquesta porció no el va ajudar a pal·liar la seva gana.

Kiko Matamoros està disposat a pagar el deute

Veient com ara està la relació entre Kiko Matamoros i l'ex de Bosé, la qüestió és si el col·laborador de Sálvame està disposat a donar-li els 1.000 euros. Carlos Sobera va voler saber si creu que Palau li reclamarà el deute quan torni d'Hondures, i Matamoros responia amb contundència.

«No ho sé, però per descomptat que se'ls pagaré, se'ls llençaré», va dir molt seriós. D'aquesta manera va reconèixer la seva intenció de saldar els assumptes pendents per donar carpetada a qualsevol cosa que uneixi al supervivent.

Muntatge Kiko Matamoros i Nacho Palau
Kiko Matamoros assegura que pagarà el que deu a l'ex de Bosé | Catalunya Diari

La seva xicota Marta ja va avançar que el tema del menjar seria el que més li costaria assimilar al seu noi, però mai va pensar que s'endeutaria per això. Però el cert és que, malgrat la gana que va patir, Matamoros presumeix de no haver estat un egoista com a Palau.

▶️ El sorprendente motivo por el que Sonsoles Ónega decidió traicionar a Telecinco

«Jo a aquest senyor li vaig donar una porció de pastís del que m'havien donat a mi», va explicar. «Li vaig donar, a més, l'endemà per esmorzar, un altre tros a mitges perquè compartís amb Mariana i es va menjar el de Mariana», va revelar. «Li vaig donar també la quarta part de les llaminadures que em van donar», va afegir Matamoros decebut per qui creia ser el seu company.

Haurem d'esperar que Palau torni d'Hondures i coincideixin al plató per veure si, realment, Kiko Matamoros salda el deute i li paga els 1.000 euros que li deu.