Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat reconeix el seu gran error abans de la tornada d'Ana Rosa

Joaquín demana disculpes en públic

Joaquín Prat sempre ha estat molt directe. No té pèls a la llengua i, quan cal, no dubta a oferir les seves disculpes. Recentment, abans del retorn d'Ana Rosa al programa, confessava que havia comès un error molt greu.

Les seves paraules no van passar desapercebudes per als espectadors. Durant els últims dies, va comprovar com la seva companya de canal, Belén Esteban, reprenia la normalitat. La 'princesa del poble' va assistir abans-d'ahir al concert de Rosalía, una cosa que evidencia que ja es troba més animada i recuperada de la seva lesió.

Però hi ha alguna cosa per la qual cosa Joaquín se sent molt malament. Durant els últims mesos, no s'ha interessat per ella. Unes declaracions que van poder sorprendre més d'un, sobretot, coneixent el presentador, que sempre ha estat molt atent amb la gent.

Pel que sembla, des que la de Paracuellos va patir el contratemps a Sálvame imitant una de les proves de Supervivientes, no es va produir ni una trucada. Entenia que el seu comportament no havia estat l'adequat i així ho va voler fer públic.

Però no va ser l'únic company de Belén que es va oblidar d'ella. El cap de setmana passat al Deluxe, Kiko Matamoros s'expressava d'una manera molt semblant. Des que va aterrar a Espanya procedent de Supervivientes, no havia reprès el contacte amb la col·laboradora.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat va tenir un gest molt bonic amb la seva companya de cadena. | Mediaset
 

No hi va haver cap mena de tracte entre ells. Sí que va admetre que havia preguntat pel seu estat als companys del programa. Ja se sap que en el passat havien tingut algunes diferències, però això no era un motiu vàlid per justificar la seva deixadesa.

Joaquín Prat va reconèixer el seu error i va ser molt clar amb la col·laboradora que continua convalescent de la lesió. «Et demano mil disculpes Belén, perquè no m'he preocupat gens de tu, ni una sola vegada des que vas tenir l'accident al plató. Volia fer públiques les meves disculpes», va dir en un gest que l'honora.

Això sí, va voler aclarir que «és veritat que no som amics, no som íntims». Tot i això, admetia que «sí que li tinc un afecte especial i no t'he trucat ni una sola vegada». Dirigint-se a la càmera, no va dubtar a demanar-li perdó.

Va afegir que esperava veure-la «aviat per aquí i ens alegrem que a poc a poc vagis recuperant la teva vida». La col·laboradora amb prou feines ha aparegut en actes públics durant els últims mesos. Ha estat molt centrada en la seva recuperació.

Amb l'arribada de l'estiu, comença a fer front a la convalescència d'una altra manera, amb molt més d'optimisme. L'esperen al davant uns quants viatges i també retrobaments. Durant el període de baixa han estat nombroses les mostres d'afecte per part dels seus amics i companys.

Va estar en tot moment molt acompanyada. Ara que ja comença a veure la llum al final del túnel, vol recuperar el temps perdut amb els seus.

Joaquín Prat, amb molts assumptes al cap

Joaquín Prat és un home molt ocupat. A més de conduir el format matinal de Telecinco, aquests últims dies rebia un nou encàrrec. Gairebé per sorpresa li demanaven que es posés al capdavant de Ya es mediodía, substituint Sonsoles Ónega.

Això l'obligava a deixar de manera definitiva Cuatro al día. D'alguna manera, entre la feina i la família, amb prou feines li queda temps per trobar-se amb els seus amics.

Joaquín Prat
Joaquín Prat ja es prepara per a les vacances. | GTRES
 

Està desitjant el retorn d'Ana Rosa. Això li permetrà viure una mica més relaxat i sense tanta pressió. A més, la seva intenció és marxar de vacances durant el mes d'agost per tornar amb les piles carregades al setembre.

Joaquín Prat és un dels professionals més ben valorats de la cadena. El consideren l'home adequat per conduir qualsevol format. La seva manera de ser encaixa a la perfecció amb el públic.

▶️ El sorprendente motivo por el que Sonsoles Ónega decidió traicionar a Telecinco

Google News ja ha tornat a Catalunya. Segueix-nos ara, clicant aquí i no et perdis les teves notícies preferides.