David Flores Carrasco mig somrient

David Flores confirma el secret que ningú coneixia del seu pare

David Flores Carrasco emmudeix davant de l'última aparició pública de l'exguàrdia civil

David Flores està veient atònit la nova vida que el seu pare ha emprès amb Marta Riesco. El fill d'Antonio David, que d'aquí poc es veurà les cares amb la seva mare als jutjats, segueix a Màlaga mentre el seu progenitor refà la seva vida.

I ho fa canviant de 'look' i reinventant-se després de comprovar que la seva carrera televisiva ha tocat fons. Amb les portes de Mediasettancades i la seva més que qüestionable feina com a youtuber, a l'exguàrdia civil no li ha quedat més remei que reinventar-se. Així les coses sorprenia fent els seus primers passos al món de la música en una de les seves facetes més desconegudes.

David Flores es queda atònit davant la possible nova feina del seu pare

Poques coses queden que puguin sorprendre David Flores Carrasco. Amb tota la família enfrontada amb la seva mare i el seu pare vivint una segona adolescència, el net de Rocío Jurado viu el seu moment més complicat.

David Flores Carrasco.
David Flores Carrasco emmudeix amb la darrera aparició de l'exguàrdia civil | GTRES

Mentre el germà de Rocío Flores continua vivint a Màlaga, Antonio David i la seva nova xicota comparteixen moments junts. I ho fan com si dos adolescents es tractessin proclamant als quatre vents la seva felicitat.

Les xarxes socials de la reportera d'Ana Rosa s'omplen d'instantànies de la parella gaudint del seu amor i moltes coses més. De fet, Marta sorprenia fa poc compartint un vídeo on el seu noi mostra una de les seves facetes ocultes.

▶️ Rocío Carrasco cuenta la verdad sobre la separación de sus padres, Rocío Jurado y Pedro Carrasco

Segons sembla, la parella més mediàtica de Telecincocomparteix molt més que la seva animadversió per Rocío. Concretament, la passió per la música. Mentre Riesco es va atrevir a treure el seu primer i únic single No tengas miedo, el seu noi fa el mateix, però a cop de guitarra.

Fotomuntatge d'un mòbil amb un storie d'Antonio David Flores tocant la guitarra
El pare de David Flores sorprèn tocant la guitarra | CatalunyaDiari

A les imatges compartides per la periodista, es veu com el pare de David Flores està sobre un escenari acompanyat per una guitarra. Assegut en una cadira i amb un barret al més pur estil Amador Mohedano, es pot sentir com l'exguàrdia civil toca l'instrument.

Amb ell, una cantant s'arrenca per buleries seguint el ritme que li marca el seu peculiar company d'actuació. Tot un descobriment que desvela una de les seves facetes menys conegudes i que, sembla, va ser del gust dels presents. Amb aquesta nova cara d'Antonio David, la seva noia no en pot estar més orgullosa, tant que acompanya el vídeo amb un cor enorme.

David Flores ja no reconeix Antonio David

En poc més de nou mesos, el pare de David Flores Carrasco ha experimentat un canvi més que notable. Sembla que la seva relació amb la Marta li ha fet treure la seva vena més moderna i ara llueix molt diferent de quan compartia la seva vida amb Olga Moreno.

El que és clar és que la relació de la parella està en el seu millor moment després que, per fi, poden fer una vida normal. De fet, Marta sol presumir amb assiduïtat de la seva relació i amor que es professen mútuament.

Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores amb David Flores Carrasco
David Flores Carrasco ja no reconeix el seu pare | CatalunyaDiari

A més a més, fa poc la parella va gaudir d'una escapada romàntica a Mallorca on han desconnectat de tot i de tots. I és que a Antonio David encara li queden assumptes pendents. Fa uns dies, l'excol·laborador va explicar com anava el seu judici contra La Fábrica de la Tele i va revelar els motius de per què no ha denunciat la seva ex.

Uns temes que sembla oblidar a cop de guitarra sorprenent amb una actuació única al costat de la seva xicota. Mentrestant, el seu fill espera la visita del seu pare amb la Lola, la seva germana petita i l'única filla que ha tingut amb la sevillana.