David Flores Carrasco ja ha declarat davant del jutge sobre la seva mare Rocío Carrasco

El jove testificava per una demanda posada pel seu pare Antonio David

Aquest divendres era un nou dia clau en el conflicte que mantenen obert Rocío Carrasco i Antonio David Flores sobre quina ha estat la relació real de la filla de Rocío Jurado amb els seus dos fills, Rocío i David Flores. És sabut que l'exguàrdia civil ha defensat de manera continuada que Rociíto no ha exercit mai com a mare, especialment amb el seu fill David. I la veritat és que mai ha dubtat a judicialitzar qualsevol tema que cregui que pugui perjudicar a qui una vegada va ser la seva dona.

L'últim procés als tribunals que tenien pendent es remunta a fa algunes setmanes. Va ser llavors quan Antonio David va interposar una demanda contra la mare del seu fill al·legant que aquesta no paga la manutenció dels dos des de l'any 2018. Una jutge va admetre a tràmit la demanda, però citant el mateix jove perquè es reafirmi si realment vol seguir endavant amb el procés. La magistrada recordava que David Flores ja té 18 anys i amb la majoria d'edat assolida, té l'obligació de ser ell mateix qui decideixi si es prossegueix amb el procediment iniciat pel seu pare.

Abans de les dues de la tarda d'aquest divendres, ja s'hauria produït la declaració del jove davant la magistrada. Aquesta declaració l'hauria fet a través d'una trucada de vídeo des de Màlaga en connexió amb els tribunals d'Alcobendas. Així ho ha confirmat a 'Chance' l'advocat d'Antonio David Flores, Jesús Garzón, que sí que era presencialment als jutjats, com també ho ha estat el lletrat de Rocío Carrasco, Javier Vasallo.

Garzón era preguntat pels periodistes que l'esperaven a les portes dels tribunals abans de la vista. Sobre què esperava de la declaració del jove, afirmava que «digui la veritat, que digui la seva intenció i això és un incident molt clar, és una pensió, són uns diners que li deu i haurà de donar les seves explicacions. Res més». Sobre la qüestió de fons, assegurava no saber si el jove voldria continuar amb la demanda: «La jutgessa li oferirà iniciar accions legals contra la seva mare i ell triarà si vol fer-ho o no. Sortirem de dubtes en una estoneta. Jo tampoc ho sé, fins que l'hi pregunti la jutgessa no ho sabrem».

La decisió de David Flores amb la seva mare

Dues hores després que finalitzés la vista, Jesús Garzón ha parlat en exclusiva amb l'esmentat mitjà. Aquest explicava que David no s'ha posat nerviós durant la seva declaració. «Ha estat una declaració normal, amb la tranquil·litat amb la qual s'ha de respondre a qualsevol declaració, res més». Però al seu torn confirmava que el procés judicial seguirà endavant.

«Ha dit que vol reclamar. Llavors, ho ha dit al jutjat, ho ha dit en presència judicial i jo crec que amb això es dissipa qualsevol dubte que hi hagués», deia l'advocat. I ha insistit que ha declarat amb la tranquil·litat de «quan algú diu la veritat». No ha volgut entrar al fons de la qüestió, però sí que ha expressat les seves primeres impressions de com podria anar la demanda. «Quan són impagaments de pensions, poc més que sumar i restar... Després entrarem en matisos, llavors cal saber si ell tenia dret a una pensió i si havia percebut algun tipus de diners per aquesta pensió. Ho ha respost, ha dit la veritat i per això ha declarat molt bé, molt tranquil», sentenciava. 

Finalment, també ha volgut explicar com ha viscut la declaració del seu fill Antonio David, sabent que no podia ser-hi. «Estava preocupat perquè ni tan sols havia pogut anar al jutjat» i confirmava que no ha volgut saber res sobre què ha dit sinó de com estava el seu fill.


Comentaris

envia el comentari