Muntatge d'Antonio David, David Flores i Marta Riesco

David Flores Carrasco demana el favor definitiu a la seva nova mare

Olga Moreno estaria donant informació a periodistes per darrere

Marta Riesco ha tornat amb ganes de guerra i li ha deixat clar a Antonio David que no pensa passar-li cap desvergonyiment més.

A més, ha carregat amb duresa contra Olga Moreno, deixant clar que no és de fiar. I és que la guanyadora de Supervivientes, tot i que es nega a aparèixer davant dels mitjans, estaria deixant anar informació a diversos periodistes per darrere.

Cosa que no seria del gust ni de Rocío ni de David Flores, que li haurien demanat que es mantingui en un segon pla.

Muntatge amb fotos d'Olga Moreno i Marta Riesco.
Olga Moreno està cansada de les acusacions de l'exparella del seu encara marit | TELECINCO

Mentrestant, Marta Riesco segueix defensant la seva postura. A més, assenyala a Olga Moreno com la dolenta de la pel·lícula i que no la deixa ser feliç amb l'home que estima.

«No em penediré mai d'haver-ho dit públicament ni d'haver-me enamorat, però me'n penedeixo d'haver-me deixat portar moltes vegades a plató», reconeixia Riesco. «No m'he adonat de la repercussió que això tenia, com quan vaig dir que volia ser mare i casar-me».

De fet, opinen que «trencar en directe va ser una manera de pressionar Antonio David» perquè es decidís a fer els passos necessaris. Entre ells, signar d'una vegada els papers del divorci i prioritzar-la per sobre de la seva ex.

Muntatge Olga Moreno amb Rocío Flores i David Flores Carrasco
Rocío i David Flores estan en el bàndol d'Olga Moreno | GTRES

«El que faig malament és d'haver estat molt sincera i això és el que m'ha causat molts problemes, he dit coses que no hauria d'haver dit, aquest és el problema principal», explicava. «Em vaig deixar portar pels meus propis sentiments i no és una cosa lògica amb algú que diu no voler ser personatge públic».

▶️ Joaquín Prat aclara los rumores sobre Marta Riesco tras la gran bronca en directo

La jugada secreta d'Olga Moreno per enfonsar a Marta Riesco

Marta Riesco tancava el tema deixant clar que ella mai menteix. I molts entenien que amb això es referia a Olga Moreno.

«Crec que no menteixes, però tampoc Olga, crec que és Antonio David el que està jugant amb totes dues, per les informacions que m'arriben, perquè ell no ha demanat el divorci a Olga», deien des d'El Programa de Ana Rosa.

I a continuació, la reportera rebia una clara advertència en ple directe. «Olga em diu que a partir d'ara a veure si deixes de nomenar-la».

Imatge de David Flores Carrasco i Rocío Flores.
David Flores Carrasco i la seva germana Rocío volen que el seu pare es reconciliï amb Olga | Instagram

Molt tensa, Marta Riesco li contestava. «Doncs mira, la que no parla amb cap periodista, parla amb tu».

Del que no hi ha dubte és que la nova estrella de Telecinco ha passat uns dies molt complicats. I, fins i tot, arribava a estar internada per fer front als problemes d'ansietat i depressió. «Vaig tenir un episodi d'ansietat molt fort i el metge va decidir que m'apartés de la feina durant uns dies», explicava.

«Me'n vaig anar al meu poble i vaig estar com més aïllada possible, vaig intentar no veure contingut sobre mi perquè em posen molt nerviosa les mentides, i han estat dies per estar tranquil·la amb mi mateixa i intentar assimilar tot el que ha passat».

Fotomuntatge de Marta Riesco i David Flores Carrasco.
David Flores Carrasco no vol saber res de Marta Riesco | CatalunyaDiari

«Han passat moltes coses, he demanat que se'm respecti i tenir en compte per sobre d'altres coses, i no s'ha fet», es lamentava sobre l'actitud d'Antonio David.

I li posava una condició clara per tornar a estar junts. «Estic tirant un carro del qual sembla que només tiro jo». «L'únic que jo demano és que llencem dues persones... Crec que amb el temps es veurà si ell vol tirar el meu carro, d'un altre o perdre'l».

A més, pel que fa a la possibilitat que l'exguàrdia civil pugui tornar amb la que fos la seva dona, es mostra molt tranquil·la.

«La veritat sempre surt a la llum, veurem si es fa, no es fa, si s'ha demanat o no, si està enamorat de mi, si estarà amb Olga Moreno...». «Ell ha trencat públicament i a la meva vida ella no pinta res», deia.