Irene Rosales

Irene Rosales, avergonyida pel que Kiko Rivera està fent amb la seva mare

L'extertuliana ho està passant malament per culpa del seu marit

Irene Rosales és conscient que Isabel Pantoja està al límit. I és que, segons el programa 'Viva la vida', sembla que l'Agència Tributària ha imposat una ordre de desnonament a la finca de Cantora.

És a dir, que la cupletista estaria buscant a contrarellotge un comprador abans que els deutes la desbordin.

No obstant això, sembla que no vol córrer que està mesurant amb molta cura els passos que farà.

Imatge d'Isabel Pantoja plorant en el jutjat.
Isabel Pantoja, a punt de perdre Cantora | Europa Press

«La primera decisió, i m'ho explica un entorn molt directe, és posar a la venda de manera urgent o in extremis la finca, per la qual cosa està recuperant ofertes que va tenir al seu moment i que va rebutjar. Està parlant amb persones que li van fer una oferta en ferm», informava Paloma García-Pelayo.

«El problema és la quantitat que li van oferir. Hi havia dues ofertes en ferm inferiors a 7 milions d'euros, i aquesta és la quantitat amb què podria pagar els deutes i sortir del pas», sostenia la periodista.

Muntatge Kiko Rivera i Isabel Pantoja
Kiko Rivera no s'ha pronunciat sobre la situació delicada que travessa la seva mare | Catalunya Diari

«Em consta que està tornant a demanar ofertes que es van estar a punt de tancar i que Agustín no volia acceptar, perquè ell demanava gairebé el doble d'aquesta quantitat», continuava.

És a dir, que la cupletista podria demanar una bona quantitat de diners, sobretot per la situació desesperada en què es troba.

Kiko Rivera, impassible davant del patiment de la seva mare

Malgrat els rumors que insinuaven que se n'anirien a viure a la casa que tenen a El Rocío o fins i tot a Madrid, sembla que la Pantoja i el seu germà tenen intenció de quedar-se a la finca de Paquirri.

«Ells asseguren que no se n'aniran de Cantora. Neguen que estiguin buscant casa a Madrid o a algun altre lloc», apuntava García-Pelayo.

«Jo vaig donar informació de certs compradors. Hi havia un intermediari que oferia a Isabel la possibilitat de viure a la finca», ha afegit Pepe del Real.

Primer pla d'Irene Rosales.
Irene Rosales no aguanta més l'actitud de Kiko Rivera | Telecinco

No obstant això, mentre Cantora i les pertinences del seu pare estan més en joc que mai, Kiko Rivera segueix sense pronunciar-se.

El DJ ha optat per guardar silenci. Es nega a fer declaracions sobre aquest tema. Sembla que ja no té interès a dialogar amb la seva mare ni a arribar a cap acord perquè li importa poc el futur de la finca.

I això que fa uns mesos era el principal interessat a fer efectiva la compra i endur-se bona part del pastís.

En aquell moment, la negativa d'Isabel a vendre la finca va llençar els plans de Kiko per terra, i és que molta gent insistia que tenia intenció d'obtenir les dues parts de Cantora.

Irene Rosales
Irene Rosales s'enfronta a nous rumors d'infidelitat per part del seu marit | GTRES

Pel que sembla, Kiko està més preocupat pels recents rumors d'una nova infidelitat a la seva dona, Irene Rosales.

I és que acaba de sortir a la llum que el DJ presumptament va trair la seva dona quan només feia quatre mesos que s'havien casat.

«Va ser una història molt bonica… En tinc molt bons records. Que parli el Kiko, si vol. Estava solter quan el vaig conèixer», hauria reconegut la presentadora amb qui va coincidir en un viatge a Xile.

«No sé si va quedar embadalit amb mi. El que sí que et puc dir que va ser supersimpàtic, molt agradable, molt divertit. Fa temps que no sé res d'ell, però sempre hem estat connectats per la música. No tinc res dolent a dir d'ell».

Això sí, matisava que li agradaria que Kiko «es fes càrrec d'aquests rumors. Estic farta que cada cop que es parla d'aquests temes, ens hi vinculin a nosaltres, les dones, i que haguem de ser nosaltres les que fem declaracions».

Una cosa que, pel que sembla, no preocupa «gens» a Irene Rosales, la dona de Kiko Rivera. És més, ha revelat que el DJ està «bé» davant del possible desnonament de Cantora.