Muntatge en primer pla d'Antonio David Flores amb David Flores Carrasco

David Flores Carrasco s'enfonsa en descobrir l'última mentida del seu pare

David Flores Carrasco enganyat de nou per qui menys s'esperava

David Flores Carrasco ha estat testimoni, una vegada més, de com el seu pare ha enganyat tothom. Així doncs, el fill d'Antonio David hauria d'estar més que acostumat a la manera de procedir del seu progenitor, però la veritat és que l'exguàrdia civil no deixa de sorprendre.

Aquesta darrera ocasió, l'ex de Rociíto ha comptat amb l'ajuda inestimable de la seva nova companya sentimental. Un duet que ha mantingut la premsa rosa molt entretinguda amb les seves desventures amoroses.

David Flores Carrasco enganyat de nou pel seu pare

Marta Riesco donava la campanada del cap de setmana publicant al seu compte d'Instagram una foto amb Antonio David. Dies després de plorar pels platós de televisió per la seva inesperada ruptura, la reportera anunciava així la reconciliació.

Una imatge que no ha deixat indiferent ningú i que ha aixecat tota mena d'especulacions sobre això. Sobretot, aquelles que tenen relació amb el gust d'Antonio David pels muntatges amb què ha jugat fins i tot amb els seus mateixos fills.

Primer pla de David Flores Carrasco amb mascareta.
David Flores Carrasco s'assabenta de l'últim muntatge del pare | GTRES

És per això que Federico Jiménez Losantos ha explotat al seu programa 'Es la mañana de Federico' contra el pare de David Flores Carrasco. «Ens han enganyat dient que s'hi havien enfadat», manifestava el periodista.

«O sempre ens van enganyar?», s'ha preguntat atenent la data exacta de quan van començar el seu romanç Marta i Antonio David. «Quan van començar realment», plantejava als seus col·laboradors.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
David Flores Carrasco descobreix que Marta no havia trencat la relació amb el pare | Catalunya Diari

Precisament aquí ha estat on Beatriz Cortázar s'ha aventurat a donar una data concreta. «Quan Olga era a 'Supervivientes' ja estaven junts», ha revelat la periodista d'Ana Rosa sobre la vida sentimental de la seva companya.

El malestar pels fets d'Antonio David ha estat més que palpable a l'espai de Jiménez Losantos. Especialment la decepció del presentador aragonès per la contínua presència mediàtica de l'exguàrdia civil. «Se'n va anar a la junta d'accionistes i va insultar l'empresa de la xicota, però resulta que no, està sortint una altra vegada a 'Mediaset'», manifestava.

▶️ Marta Riesco despeja las dudas sobre la reconciliación con Antonio David Flores

David Flores Carrasco atònit: «Ens ho havíem cregut»

Sorprèn que encara hi hagi qui cregui que tot el que envolta Antonio David és fruit de la casualitat. Res a la vida de l'ex de Rocío passa sense que els mitjans de comunicació juguin un paper fonamental.

És més, recordem la portada al costat de David Flores Carrasco plorant el mateix dia que la seva mare es casava amb Fidel Albiac. Tot un circ per vilipendiar la seva ex i reforçar la seva imatge de pare abnegat.

Muntatge d'Antonio David, David Flores i Marta Riesco
David Flores Carrasco víctima del seu pare i la seva xicota  | Catalunya Diari

Doncs així mateix ha passat amb la suposada ruptura amb Marta Riesco i el possible acostament a Olga Moreno. Sens dubte un muntatge més del malagueny del qual la seva nova parella també ha pogut treure profit traient el seu primer disc.

«Què farà ara la Marea Blava, quina família defensarà?», es preguntaven a l'espai matinal d''esRadio'. Una família que ja no ho és i que el net de 'La Més Gran' albira completament trencada.

«Quan van començar a enganyar-nos?», es tornava a preguntar Jiménez Losantos. «Ens han enganyat com a xinesos i no tenien cap necessitat de fer-ho», s'ha lamentat. «A un mateix se li queda cara de ximple perquè, vulguis que no, ens ho havíem cregut», ha manifestat sobre la ruptura.

Un cop més, Antonio David demostra que el seu fort és fer televisió. Per això no dubta a posar als peus dels cavalls les dones que comparteixen la seva vida amb ell. Fins i tot jugar amb l'alegria que suposaria per al fill la ruptura sentimental amb la Marta i la possible reconciliació amb l'Olga.