Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores

Antonio David Flores descobreix el bebè que hi ha en camí

Antonio David Flores i Marta Riesco s'han donat una segona oportunitat

Antonio David Flores ha pres una decisió que l'ha situat al centre de totes les mirades: ha tornat amb la periodista Marta Riesco. Hi ha qui l'acusa d'haver estat infidel a Olga Moreno amb la reportera, encara que aquesta dada ningú no l'ha pogut demostrar. El que si és evident és que la parella travessa un bon moment, de fet han fet un pas realment important.

Antonio David Flores li ha fet un lloc a Marta, de fet, ha posat amb ella a Instagram després d'una cita molt especial. Aquesta notícia coincideix amb un succés que ha omplert de joia la seva filla Rocío Flores: hi ha un nadó en camí. Una amiga de l'influencer s'ha quedat embarassada i Rocío no ha trigat a publicar-ho a les seves xarxes socials.

Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.
Antonio David fa un temps que es troba allunyat de Telecinco. | GTRES
 

Antonio David és la persona que coneix més bé la seva filla, per això comprèn que l'embaràs de la seva amiga li faci tanta il·lusió. «Seré tia d'un nadó preciós, ara a donar-li molt d'amor», escriu la neta de Rocío Jurado amb un gran entusiasme. Malauradament per a ella la felicitat no li ha durat gaire temps, ja que ha rebut un avís urgent: Olga podria estar molesta.

Antonio David va fer un pacte amb la seva exdona Olga Moreno, que li va demanar que no cridés l'atenció més del necessari. La revista Lecturas assegura que l'empresària andalusa li va recordar que no podia fer vida pública amb Marta perquè encara segueixen casats. Però l'antic col·laborador s'ha saltat les normes, està enamorat de la seva nova parella i vol gaudir de la reconciliació.

Fotomuntatge d'una 'story' d'Instagram de Rocío Flores.
Antonio David Flores està feliç per la seva filla Rocío. | Instagram: @rotrece
 

L'exmarit d'Olga sap que les conseqüències no es faran esperar, de fet el programa Viva la Vida ja ha publicat les primeres exclusives. Moreno tenia previst anar a Telecinco per participar en el debat de Supervivientes, però no complirà amb el contracte. Sap que li preguntaran per Marta i no vol donar declaracions sobre ella per no generar polèmiques.

Antonio David Flores i l'estratègia que afecta Marta

Antonio David s'ha traslladat fins al domicili de Marta Riesco per passar-hi una temporada, encara que no serà gaire llarga. Fonts properes asseguren que tornarà a Màlaga, la seva ciutat natal tan aviat com pugui per celebrar el seu aniversari. El més probable és que la periodista no hi vagi, ja que els fills de Flores encara no han assumit la reconciliació.

Primer pla de Marta Riesco.
Antonio David Flores ha reconquerit Marta Riesco. | Mediaset
 

Emma García, presentadora del programa Viva la Vida, assegura que el pare de Rocío Flores és a casa d'Olga. Suposadament ha trucat al timbre i ha entrat d'una forma normal, així que és possible que Olga Moreno no estigui tan molesta com sembla. Però l'empresària no vol cridar l'atenció i no se sent preparada per donar segons quines explicacions.

L'antic col·laborador de Sálvame ha parlat amb el programa d'Emma durant deu minuts i les seves paraules no han deixat indiferent ningú. Tot fa pensar que vol reprendre el contacte amb la fama, però abans haurà de netejar la seva imatge pública. És possible que la seva parella Marta l'ajudi, ja que la jove cada vegada té més fans.

Antonio David, al descobert: «Relaxats i contents»

Antonio, segons Viva la Vida, ha passat pàgina i es troba en un bon moment gràcies al suport de la seva nova parella. «Estan relaxats i contents», asseguren al programa presentat per Emma. Just el mateix que li passa a Rocío, que ha descobert que la seva millor amiga està esperant un nadó.

▶️ El bebé de Marta Riesco la separa de Antonio David

L'ex d'Olga té una relació fantàstica amb la seva filla Rocío, així que és possible que conegui la mare de la futura criatura. Pot presumir d'haver estat a prop de la influencer en els moments més delicats. El pas del temps ha demostrat que és un home honest i que l'únic que vol és estabilitat i discreció.