Primer pla de Julia Otero amb posat seriós

El nom de l'amant famós que Julia Otero no vol que surti a la llum

Julia Otero ha mantingut una relació amb un home molt important

Julia Otero és una de les periodistes més importants del país i ha aconseguit una cosa que els seus companys creien que era impossible. Manté la seva vida privada en l'estricta intimitat, tot i que fa molts anys que està exposada al gran públic.

Darrerament ha comès un error que ha destapat el seu secret: confiar en el talent del presentador Jordi Évole.

Julia Otero ha xerrat amb en Jordi i aquest ha posat damunt la taula un debat que molts creien que estava enterrat. Ha explicat que la informadora va mantenir una història d'amor secreta completament desconeguda.

Aquesta notícia ha revolucionat el món del cor, ja que Julia mai ha parlat de les seves aventures amoroses perquè és molt discreta.

Primer pla de Julia Otero
Julia Otero ha concedit una entrevista a La Sexta | EP

La Júlia pot presumir de ser un referent feminista perquè sempre ha lluitat per la igualtat entre homes i dones. A més, ho ha fet com millor sap: treballant al mercat informatiu i demostrant que no té res a envejar a ningú. A Lo de Évole, el programa que Jordi presenta a La Sexta, ha explicat que aquest propòsit no ha estat fàcil.

Julia ha explicat quin és el moment en què es va veure obligada a parar i no ho va fer durant gaire temps: quan va ser mare. «Vaig estar només tres mesos de baixa per maternitat, al cap de tres mesos li vaig fer una entrevista a Felipe González i me'n vaig anar. Vaig haver de deslletar la meva filla per l'entrevista, també es va morir el meu pare i vaig anar-me'n l'endemà a gravar».

La periodista prefereix no compartir la seva vida privada amb el públic, encara que algunes de les seves relacions han acabat sortint a la llum.

El problema és que no li agrada parlar d'una persona i Jordi Évole sap de qui es tracta. És un home influent, que va tenir més poder que ella, i van mantenir una relació secreta força temps.

Julia Otero amaga la relació: «No és fàcil»

Julia sap que la seva vida privada és objecte d'interès públic, ja que fa molts anys que és un rostre popular. No vol donar el nom del seu amant famós, però ha explicat que no té queixa dels homes que han estat amb ella.

N'ha conegut molts, encara que només l'han marcat tres o quatre, que són justament els més coneguts.

Imatge de Julia Otero.
Julia Otero sempre ha estat ben relacionada | GTRES

La periodista és una dona influent i algunes de les seves parelles no han sabut assimilar que estarien en un segon pla. Ha reconegut que «uns ho han portat millor que altres», encara que no s'ha referit a ningú en concret. «No és fàcil perquè tots han estat d'alguna manera el senyor Otero», explica al programa de La Sexta.

Jordi Évole li ha fet una pregunta que l'ha deixat en silenci: «Has tingut alguna vegada una parella més important que tu?». Tot i que el seu silenci donava a entendre que sí, el català ha continuat parlant. «Jo ho sé», li va dir el presentador abans de prometre que, de moment, no dirà el nom.

Julia Otero protegeix la relació que li va canviar la vida

Julia va mantenir una relació amb una persona important i es va adonar que havia de ser discreta per no córrer perills innecessaris. Aquesta relació li va canviar la vida, ja que li va fer entendre que els sentiments es vivien més intensament a la intimitat.

El presentador de La Sexta coneix la identitat d'aquest famós amant i s'hi ha pronunciat.

▶️ Revelan qué le pasó realmente a Silvia Gambino antes de morir: Su familia, al límite

Otero ha respirat tranquil·la en escoltar a Évole, que li ha promès que guardarà silenci. «No ho diré perquè et veig que no ho vols dir. A més, em sembla molt bé que guardis la teva vida privada».