Muntatge fotogràfic de Miguel Marcos i Belén Esteban.

Miguel Marcos, de pedra en descobrir qui vol enviar Belén Esteban a la presó

Miguel donarà suport a Belén i l'ajudarà a aclarir la situació

Miguel Marcos ha aconseguit una cosa que semblava impossible: protegir el seu anonimat i aconseguir que els periodistes el deixin al marge. El problema és que està casat amb una de les persones més famoses del país i acaba involucrat en tots els seus escàndols. Per aquest motiu el seu nom ha sortit a la llum després de la notícia que Diego Arrabal ha donat al seu canal de YouTube.

Miguel Marcos ha descobert, gràcies a la informació de Diego Arrabal, que Rociíto ha demanat presó per a Belén Esteban. Per comprendre aquest conflicte hem de remuntar-nos al 2021, quan la col·laboradora va revelar un presumpte deute de Rociíto. Segons les dades, la filla de Rocío Jurado havia de pagar a la Comunitat de Madrid quasi un milió d'euros.

Primer pla de Miguel Marcos, marit de Belén Esteban, amb el rostre seriós
Miguel Marcos coneix tots els problemes de la seva dona | Europa Press

Miguel és conscient que la seva dona ha patit molt per aquest escàndol i estarà amb ella quan el jutge dicti sentència. Carrasco va denunciar Belén i la va acusar d'haver comès un presumpte delicte de «revelació de secrets». Arrabal assegura que la nova reina del feminisme no ha retirat la demanda, malgrat que ara sigui amiga de la tertuliana.

Miguel està al marge d'aquest escàndol, ja que el seu comportament és excel·lent i mai no ha participat en enrenous que no li corresponen. Però és inevitable que la premsa el mencioni i no seria estrany que els reporters intentessin treure-li informació del tema. Segons les dades de Diego, Belén Esteban podria tenir una sentència de tres anys de presó.

El marit de la col·laboradora serà el seu gran refugi durant aquesta batalla tan sorprenent, ja que és possible que l'ex de Jesulín necessiti ajuda. «La demanda de Belén segueix als jutjats, la fiscalia actuarà i li demana d'un a tres anys. Avui confirmo que la demanda segueix activa i, malgrat que hagués volgut treure-la, no podria», explica el paparazzi a YouTube.

Miguel Marcos accedeix al testimoni final: «Bastant negre»

Miguel és el gran perjudicat dels escàndols de Belén Esteban, ja que és un home discret que no està acostumat a la pressió mediàtica. La col·laboradora ja té experiència, així que és possible que expliqui què està passant al seu programa. Ha estat Diego Arrabal qui ha donat les claus necessàries per entendre la situació.

Miguel Marcos pel carrer a Madrid
Miguel Marcos ha après a conviure amb els fotògrafs | GTRES

Diego assegura que Rocío estava convençuda que la font de Belén era Olga Moreno, però ha descobert que no és així. Per això li ha posat una condició per rebaixar la pena que sol·licita: que reveli qui li va oferir la informació del presumpte deute. Caldrà esperar un temps per veure si la mare d'Andreita accepta per intentar alliberar-se de la condemna del jutge.

«Belén ho té força negre perquè va parlar a la televisió d'assumptes privats i la llei et protegeix davant d'això», explica el periodista. Rociíto no permet que el públic cregui que té un deute amb la Comunitat de Madrid, per això ha actuat en conseqüència. Actualment, és amiga d'Esteban, però aquesta relació no és suficient i vol solucionar el seu problema.

Miguel Marcos ajuda la seva dona

Miguel ha estat amb Belén en els seus pitjors moments, de fet ha estat ell qui li ha recomanat que canviï de vida. La col·laboradora no exposa la seva intimitat des que coneix el conductor d'ambulàncies i aquest canvi ha estat aplaudit pel públic. Tot i que segueix estant molt exposada, per això els seus errors tenen tanta repercussió.

Diego Arrabal assegura que Rocío ha imposat una condició per ser més tolerant: saber qui va filtrar el presumpte deute. «Demana que Belén li posi per escrit i davant de notari qui és la persona que li ha filtrat aquesta informació». Segons La Razón, la col·laboradora s'està jugant una pena que podria arribar als tres anys de presó, malgrat que encara no ha començat el judici.