Primer pla de Violeta Mangriñán.

Violeta Mangriñán confirma la tràgica mort en ple embaràs

Violeta Mangriñán, trencada després de les últimes notícies del seu xicot Fabio Colloricchio

Violeta Mangriñán ha comunicat, en les últimes hores, una notícia que l'ha deixat absolutament desfeta. Un fet trist que afecta la persona amb qui ho comparteix tot des de fa tres anys, i no és cap altra que la seva parella, Fabio Colloricchio.

Violeta Mangriñán i Fabio Colloricchio són una de les parelles més sòlides del món influencer al nostre país. Des que es van conèixer a Supervivientes 2019, han estat sempre l'un per l'altre. I és que, des del primer moment, tots dos van connectar i, després de sortir del reality, se'n van anar a viure junts.

Imatge de Violeta Mangriñán amb Fabio Colloricchio.
Violeta Mangriñán i Fabio han rebut un cop dur familiar | LND

Així, la Violeta i el Fabio han format una bonica família amb la seva gosseta, Canela, i un bebè que està a punt d'arribar en els pròxims mesos.

El cop dur que deixa trencada a Violeta Mangriñán

La parella tindrà a la seva primera filla, de nom Gala, i estan molt il·lusionats de convertir-se en pares. Violeta sovint comparteix amb els seus milers de seguidors com estan travessant aquests mesos. I, fins i tot, ha explicat a les seves xarxes els quilos que ha guanyat.

«Sis quilos ja li ha ficat Gala i queden tres mesos més», va dir fa unes setmanes. El cas és que la parella, centrada de ple en el naixement de la seva primera filla, s'ha hagut d'enfrontar a un cop familiar que afecta en Fabio. I és que l'àvia de l'italià acaba de morir.

Violeta Mangriñán dona suport a la seva parella després de la pèrdua

Molt trista i plorant, així ha anunciat Violeta Mangriñán la terrible notícia a través del seu compte d'Instagram. La influencer estava completament trencada i ha confessat que Fabio Colloricchio se'n va amb avió fins a Argentina. Això sí, aquest no ha arribat a temps d'acomiadar-se de la seva àvia, una de les familiars claus a la seva vida.

Captura d'imatge de les stories de Violeta Mangriñán.
Violeta Mangriñán, trista per la mort de l'àvia de la seva parella | Catalunya Diari

«M'acaba de trucar plorant dient-me que la seva àvia està molt malament. No saben si aguantarà fins dimarts que arriba ell per acomiadar-se'n i veure-la, encara que sigui per última vegada», deia Violeta.

«Només espero que se'n pugui acomiadar. Prego perquè es posi bé, que es recuperi o, almenys, Fabio pugui dir-li a la cara per última vegada que l'estima. Em posen molt malament aquestes coses, sé que és llei de vida, però em posen molt malament, els avis haurien de ser eterns», ha dit Violeta als seus stories.

Finalment, Violeta Mangriñán ha explicat que el seu xicot, Fabio Colloricchio, no ha pogut veure el seu familiar per última vegada i no assimila que la seva àvia se n'hagi anat per sempre.

Violeta Mangriñán diu adeu a l'àvia de Fabio

«Infinites gràcies pels vostres missatges de suport a Fabio i les vostres oracions per la seva àvia Antonia. No va resistir més, un àngel va pujar al cel i ens cuidarà i guiarà des d'allà. Estic segura que una part viurà a Gala i la protegirà sempre», lamentava.

«M'hauria agradat que conegués a la seva primera besneta igual que la meva iaia, però no ha pogut ser, gràcies per tot el vostre amor. I a tu, t'esperem a casa per donar-te la més forta de les abraçades. T'estimem», ha publicat Violeta totalment destruïda.

Imatge de Violeta Mangriñán amb Fabio Colloricchio.
Violeta i Fabio durant el seu pas per Supervivientes | TELECINCO

Encara que el seu embaràs no li permet viatjar fins a Argentina, Violeta no deixa d'estar pendent de la seva parella. Tots dos sempre han estat l'un per l'altre en els pitjors moments de les seves vides i el naixement del seu primer bebè serà una de les raons per continuar il·lusionats, malgrat aquesta pèrdua familiar.

Alhora, la parella està centrada en diversos projectes professionals de pes. La feina és molt important per a ells i, entre altres coses, tots dos celebren que l'italià estigui triomfant com a cantant.

▶️ Muere demasiado joven la mítica actriz de Hospital Central Rosa Mariscal