Primer pla de David Flores Carrasco amb el rostre seriós

David Flores Carrasco descobreix que tindrà un nou germà aviat

David Flores Carrasco, sense paraules després de conèixer les intencions de la parella d'Antonio David

David Flores Carrasco ha assistit a un nou capítol de la història mediàtica d'amor entre el seu pare i la reportera de Telecinco. La jove periodista ha tornat a El programa de Ana Rosa després d'anunciar públicament el cap de setmana passat que ha tornat amb Antonio David Flores.

David Flores Carrasco ha vist com el guió de la història entre la reportera de Telecinco i l'excol·laborador ha canviat. El jove pensava que la parella havia trencat per sempre, però sembla que s'equivocava. 

David Flores Carrasco ja coneix la situació sentimental del seu pare

Diumenge passat, i coincidint amb el 47 aniversari de l'exguàrdia civil, Marta Riesco ha compartit una foto amb el seu noi. Una imatge que s'han fet durant el sopar que ha gaudit la parella en un restaurant de la capital espanyola.

El post s'ha fet viral poc després de publicar-se. I no ha passat desapercebut per al programa on treballa cada dia la reportera de Telecinco.

Muntatge d'Antonio David, David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores, David Flores Carrasco i Marta Riesco | Catalunya Diari

El cas és que aquest dilluns l'expectació era absoluta per conèixer les primeres impressions de Marta Riesco després de publicar al seu compte d'Instagram aquesta foto inesperada. Parlem de la primera imatge oficial de la parella després de molts rumors pel que fa a la seva relació televisada.

Com no podia ser altrament, El programa de Ana Rosa ha tingut com a convidada la reportera més famosa de la cadena de Fuencarral.

La jove reportera trenca el silenci després de confirmar la reconciliació

Amb tot, Marta Riesco ha explicat com es troba després que tota Espanya sàpiga que s'ha reconciliat amb el pare de David Flores Carrasco. I ha deixat alguns titulars molt polèmics, com quan li han preguntat sobre el seu desig de ser mare al costat de l'exguàrdia civil.

Riesco afirma que ha recuperat la il·lusió i «vol una vida normal amb Antonio David». Per la seva banda, Alessandro Lequio ha preguntat a la seva companya si ja han pensat algun pla per conèixer els fills de la seva parella.

Primer pla Marta Riesco
Marta Riesco revela que vol tenir una «vida normal» amb Antonio David | Telecinco

«Això ja forma part de la intimitat que respectaré a partir d'avui», ha dit aquest matí. A més, Marta revela que «ha reflexionat» en els últims temps i ha pres una decisió.

«Crec que m'he equivocat amb l'exposició que he fet de la meva relació, m'he emocionat estant en un plató com a col·laboradora i m'he excedit explicant coses que em penedeixo moltíssim d'haver explicat. A partir d'ara, per respecte a mi, a la meva relació, a la família d'ell i a la meva carrera, avui serà l'última vegada que parli de la meva relació amb Antonio David», ha confessat en directe.

David Flores Carrasco ja sap que el seu nou germà arribarà aviat

D'altra banda, David Flores Carrasco ha vist com la parella del seu pare parla dels seus desitjos de tenir fills al costat de l'excol·laborador de Sálvame.

Fotomuntatge de Marta Riesco i David Flores Carrasco.
Marta Riesco vol donar-li un altre germà a David Flores Carrasco | Catalunya Diari

«Ser feliços, tenir una vida en comú, un futur i vacances». La periodista exposa que no sap per què «a la gent li sembla estrany que vulgui això, que jo vulgui tenir fills i casar-me». Alhora, apunta que «creu que ell no ho descarta».

D'altra banda, Antonio David va tornar diumenge a Màlaga per passar el dia del seu aniversari amb la seva mare i Olga Moreno.

Riesco confessa que «no li genera inseguretats» que vegi la que encara és la seva dona. «L'única cosa que no m'agradava era que semblava que jo estava dient que estic molt enamorada, que vull estar amb ell i ell no ho feia, estàvem apartats», ha dit.