Sandra Barneda amb cara de sorpresa

La catalana Sandra Barneda rep el seu segon revés després de perdre Nagore Robles

Sandra Barneda travessa un moment molt delicat

Sandra Barneda ha rebut un cop dur en un dels seus moments més delicats. L'exparella de Nagore encara no s'ha recuperat de la seva ruptura sentimental, però ara el seu futur professional penja d'un fil.

A Telecinco és evident que s'estan fent molts canvis per aconseguir apujar les audiències. Canvis que han arribat fins a la catalana, fent que la seva presència a Supervivientes ja no sigui imprescindible.

Sandra Barneda queda en evidència a Telecinco

S'ha notat l'absència de Sandra Barneda a l'estrena del primer debat de Supervivientes 2022. La gala va tenir lloc el passat diumenge 24 d'abril amb Ion Aramendi al capdavant.

El de Sant Sebastià tornava a Telecinco amb les piles carregades i molt feliç d'afrontar aquest nou repte. «Bona nit, benvinguts a Conexión Honduras 2022, quines ganes tenia de dir aquesta frase i començar ja. Torno a casa», deia a manera de presentació.

Sandra Barneda amb una jaqueta d'estampat de zebra al plató de 'La Casa Fuerte'
Sandra Barneda es queda sense feina a Telecinco | TELECINCO

«No sabeu què significa per mi estar avui en aquest plató», deia. «Gràcies, Mediaset, i gràcies a vosaltres que sou a casa», ha acabat el basc. I van ser precisament els espectadors els que van acabar opinant l'estrena d'Aramendi al reality.

Ion estava il·lusionat i feliç de conduir un dels programes més ben valorats de Telecinco. La seva vitalitat va traspassar a la pantalla i els seguidors de Supervivientes van aplaudir aquesta actitud fresca amb què va arrencar el debat.

Imatge de Ion Aramendi.
El substitut de Sandra Barneda ha estat elogiat en les xarxes socials | Mediaset

Enrere va quedar la imatge d'una Sandra Barneda sempre correcta i molt present als programes de Mediaset. És hora de renovar i de fer canvis que aportin cares noves.

Els espectadors no van trobar a faltar l'ex de Nagore Robles, ja que el seu últim projecte va ser un autèntic desastre. Recordem que Barneda va ser l'encarregada de conduir Secret Story, que va tenir una acollida escassíssima per part del públic.

Unes dades que contrasten amb les obtingudes per Aramendi al capdavant del primer debat de Supervivientes. Una gran majoria ha aplaudit aquest canvi pel seu dinamisme, entusiasme i bon rotllo amb els col·laboradors.

Sandra Barneda i el dia que va perdre la seva feina a Telecinco

Després de l'estrena del basc com a presentador de Conexión Honduras 2022, les xarxes es van omplir de missatges positius. Tots van aplaudir la dinàmica del primer debat, on es va destacar el carisma del nou presentador de Telecinco.

Fins i tot, alguns comentaris van comparar-lo amb antics presentadors. Tot i que les crítiques es van centrar, majoritàriament, en Jordi González, Sandra Barneda també va acabar esquitxada.

Nagore Robles i Sandra Barneda
Sandra Barneda travessa el seu pitjor moment després de trencar amb Nagore Robles | GTRES

La catalana era una de les cares més conegudes als debats dels realities, però en aquesta ocasió ha estat substituïda radicalment.

Potser això és pel poc èxit que va tenir Secret Story o, simplement, volen fer canvis a la cadena. Però la veritat és que Sandra ha estat apartada de la seva tasca com a presentadora de realities.

De fet, la bona acollida que va tenir el seu substitut podria complicar-li les coses pel que fa a tornar a presentar un debat. Aramendi ha entrat trepitjant fort i té l'aprovació dels seguidors.

Un dur revés per a Sandra, que arriba en el seu moment més delicat, quan encara està superant la seva ruptura sentimental amb Nagore.

De moment, la periodista estarà un temps apartada de Mediaset a l'espera de trobar un programa per a ella. Un descans que aprofitarà per posar la seva vida en ordre i tornar a trobar l'equilibri entre la seva vida personal i vida professional.

▶️ Nagore Robles llora desconsolada al explicar cómo es su vida sin Sandra Barneda