Primer pla de Laura Escanes

La catalana Laura Escanes, feta una fúria després que es destapi l'embaràs

Laura Escanes ha de fer front a nous rumors

No és el primer cop que Laura Escanes es veu obligada a desmentir o donar explicacions sobre certs aspectes de la seva vida.

La dona de Risto Mejide és conscient que ser una figura pública l'exposa d'una manera que no la fa sentir gaire còmoda. Just per això prenien la decisió de protegir la identitat de la seva filla Roma, per evitar-li precisament aquest tipus de problemes en un futur.

Risto Mejide i la seva dona, la influencer Laura Escanes, posant en un photocall en la presentació d'un llibre
Laura Escanes i Risto Mejide són molt feliços junts | GTRES

Malgrat que moltes vegades és inevitable que petits detalls alarmin els seus admiradors, que analitzen tot el que fa o diu. «Panxa d'embarassada», «estàs embarassada?» i «enhorabona pel teu embaràs», són alguns dels comentaris que li han arribat. Novament, la influencer es veia obligada a desmentir un suposat embaràs. «Ja s'ha convertit en una situació a la qual m'he acostumat a contestar», assegurava fa poc.

I és que arran d'un vídeo on se li marcava una mica la panxa, els seus seguidors començaven a assaltar-la a preguntes. «Això, senyors i senyores, és una panxa normal en un dia normal, amb més o menys inflor», explicava.

Primer pla de Laura Escanes
Laura Escanes ha tornat a suportar rumors d'embaràs | GTRES

«Per coses així entenc que moltes companyes (i jo mateixa), ens pensem abans què pujar i què no... Si la mínima que se'm veu en una postura més relaxada ja m'han embarassat», es lamentava.

Tot i que assegura que no s'ho pren malament, queda clar que Escanes comença a cansar-se d'haver de donar explicacions. «Sé que no ho feu amb mala intenció i no m'ho prenc malament perquè cada cert temps em pregunteu si estic o no embarassada un altre cop», apuntava. «Ja s'ha convertit en una situació a la qual m'he acostumat a contestar».

«No patiu que si tornés a estar embarassada en algun moment, ho sabreu per mi», els prometia.

Laura Escanes i Risto Mejide no volen la fama per la seva filla Roma

És per aquestes circumstàncies que tant Laura com Risto intenten protegir al màxim la seva petita. I és que la mateixa influencer relatava la mala experiència que havia tingut en coincidir en un tren amb una dona poc respectuosa que començava a malparlar sobre ells i la seva vida.

«De sobte escolto: "Ai, Roma, com la filla de Risto Mejide i Laura Escanes". I jo vaig pensar "no s'haurà adonat que soc jo, però ha escoltat Roma i estava xafardejant"», relatava força molesta.

Laura Escanes amb la seva filla
Laura Escanes vol protegir a la seva filla | Instagram: lauraescanes

«Va continuar i va començar a dir: "Sí perquè es va separar, perquè tenen una diferència de 21 anys, perquè té un altre fill que es diu Julio de la seva dona anterior, perquè Roma…". I jo escoltant perquè estava darrere i pensant: "no m'ho puc creure"».

Després d'una estona, a la dona de Risto Mejide li resultava impossible contenir-se. «Em vaig aixecar, soc molt impulsiva ja ho sabeu, i vaig dir: "Mira, perdona, és que estic escoltant tot, estic darrere teu i soc Laura, d'acord? Ho sento". I em vaig tornar a asseure».

Fet davant del qual la senyora es quedava sense paraules i completament avergonyida. «No només ho vaig escoltar jo, fora també se sentia. Només li faltava insultar-me», assenyalava. «Per coses així sí que agrairia ser anònima i fer vida totalment normal. Però no passa res», concloïa la noia.

Malgrat tot, tant Risto com Laura demostren que són molt feliços junts, i bona prova és que han format una preciosa família. Potser, en un futur, sí que es plantegin ampliar-la, però Escanes deixa molt clar que encara no és el moment.

▶️ Jesulín desvela por error el sexo del bebé y revienta la exclusiva