Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales

Ultimàtum d'Irene Rosales a Kiko Rivera després de la infidelitat

Kiko Rivera planeja demandar a la seva suposada amant

Kiko Rivera i Irene Rosales no guanyen per a disgustos. Ara, el matrimoni ha de fer front a nous rumors d'infidelitat que assenyalen el fill d'Isabel Pantoja.

Una aventura que va poder tenir lloc poc després que Kiko i Irene es casessin el 2016. Va ser durant un viatge a Xile quan el DJ va conèixer una famosa presentadora anomenada Rocío Marengo, de la qual es va quedar completament embadalit.

«Va ser una bonica història… Tinc records molt bonics, que parli Kiko si vol. Ell estava solter quan el vaig conèixer. No sé si ell va quedar embadalit amb mi», confessava la presentadora.

«Sí, et puc dir que va ser molt simpàtic, molt agradable, molt divertit. Però fa un temps que no sé d'ell, però sempre vam estar connectats per la música. No en tinc res de dolent per dir-ne».

Irene Rosales
Irene Rosales fa front a una nova infidelitat del seu marit | GTRES

Això sí, Marengo demanava que Kiko es fes càrrec de les seves responsabilitats i donés la cara. «Si això es veu a Espanya, m'agradaria que ell se'n faci càrrec d'aquests rumors», explicava.

«Estic farta que cada vegada que es parla, ens vinculen les dones en això i hàgim de sortir a parlar nosaltres. Que opini ell, que expliqui ell. Va ser una bonica història la que vam tenir. Va ser bonic i bo, que surti a parlar». «Convido a Kiko que expliqui el que va passar. Però que expliqui la veritat perquè si no sortiré a parlar jo».

Tot i això, sembla que el fill d'Isabel Pantoja es nega a fer declaracions sobre això. Igual que Irene Rosales, que es mostrava força contundent.

Kiko Rivera i Irene Rosales fan front a una nova infidelitat

La que fos col·laboradora de Viva la vida s'ha cansat de donar explicacions sobre la seva relació. I deixava clar que tot va estupendament en el matrimoni i que els nous rumors no els afecten en absolut.

Això, mentre Rocío ha amenaçat de «demandar els periodistes de Sálvame que es van riure de la seva història amb Kiko Rivera».

I aquesta no és l'única demanda sobre la taula, ja que diuen que Kiko Rivera està decidit a portar aquesta suposada amant davant la justícia. «He tingut oportunitat de parlar amb Kiko Rivera i prendrà accions legals contra Rocío», deia una font propera al DJ.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Kiko Rivera i Irene Rosales segueixen junts tot i els rumors | GTRES

«Diu que és mentida. Prendrà aquestes accions pel que ha explicat ella que han intimat diverses vegades, i que pot demandar». «Nega haver estat amb aquesta senyora en una habitació, ni d'un hotel, ni d'una casa, ni de res», deia.

Mentrestant, i allunyada d'aquest nou drama, Rosales sembla haver-se centrat en la seva feina. I és que s'estrenava com a dissenyadora traient una col·lecció de bosses. Un projecte que la té molt il·lusionada, encara que fonts properes expliquen que la parella estaria travessant una greu crisi.

Kiko Rivera amb ulleres
Kiko Rivera amenaça de prendre mesures legals | Instagram

De fet, hi ha testimonis d'una gran baralla entre ells. «Em tens molt farta, no vull que surtis, no m'agraden les teves amistats», hauria deixat anar Rosales al seu marit. Una gran baralla amb crits inclosos i que posa de manifest la por que té la nora d'Isabel Pantoja d'una possible recaiguda del seu marit a les addicions.

Just per això, Irene hauria pres el control de l'economia familiar, encara que «ja no farien vida marital». «Conviuen a la mateixa casa perquè les nenes pateixin al més mínim possible», diuen. Això, malgrat que ells mostren tot el contrari.

I una bona prova és la romàntica felicitació d'Irene al seu marit. «Vuit aniversari al teu costat i seguim sumant, seguim aprenent junts, lluitant i estimant-nos».

«Prometo estar sempre al teu costat, ajudar-te i estimar-te. Només demano a la vida que ens doni molta salut, que gaudim de la vida i dels nostres fills, perquè ets el millor pare que poden tenir».