Pla mig de José Cabrera

Mor ennuegada la dona de José Cabrera, de 'Cuarto Milenio'

La notícia ha deixat consternat tot l'equip del programa

El programa Cuarto Milenio és conegut a tota Espanya per desxifrar misteris realment complicats i per parlar de tot allò que considerem desconegut. Tot i això, aquests dies l'equip de l'espai televisiu s'ha mostrat desolat.

És per la mort de l'esposa d'un dels col·laboradors més habituals i estimats per tots els espectadors. Parlem de la dona del forense José Cabrera, que ha deixat el seu marit vidu i realment afectat.

Tota la plantilla del programa, liderada pel presentador Iker Jiménez, s'ha vist fortament afectada després de la mort. El que és curiós de tot això, ha estat la causa de la mort de la víctima.

Primer pla José Cabrera
José Cabrera està molt dolgut després de veure com la seva dona moria en un tràgic accident | Twitter

Es va ennuegar amb una pastanaga

L'esposa de José Cabrera, considerat un expert forense i col·laborador de Cuarto Milenio, ha mort tristament després d'ennuegar-se amb una pastanaga. Segons ha pogut avançar Vanitatis, l'hortalissa li va causar una «obstrucció a la glotis» i va provocar que s'asfixiés.

El matrimoni es trobava en un restaurant de Marbella quan ella va decidir menjar un tros de pastanaga. Van intentar reanimar-la, però tot esforç va ser inútil per evitar la seva pèrdua. El seu marit no s'ho podia creure.

Sembla que la parella feia 20 anys que estiuejava al mateix lloc, sent aquest un dels seus llocs preferits per descansar i desconnectar de la rutina.

«Ha estat tan inesperat que no puc dir res», va manifestar Cabrera amb un gran dolor. L'home ha de fer front a una nova etapa de la seva vida, sense la dona que l'ha acompanyat durant molts anys.

Cuarto Milenio es vesteix de dol

La pèrdua ha deixat tot l'equip del programa molt dolgut. I és que José Cabrera és un dels col·laboradors més estimats de la plantilla. La mort de la seva dona ha significat un dur revés per a tots.

Tot i que el doctor en Medicina, especialista en Psiquiatria i en Medicina Legal Forense no vol parlar sobre el tema. Han estat diversos els missatges d'ànim i de suport després de la tràgica mort.

Un ha vingut de la mà del seu estimat presentador, Iker Jiménez. El periodista no ha dubtat a dedicar unes paraules emotives a través de les seves xarxes socials per al seu company. Ha deixat una frase que ha fet pensar molt: «nosaltres també som la seva família».