Primer pla d'Antonio Resines, seriós.

Antonio Resines confirma la ruptura que ningú s'esperava

Antonio Resines ja no pot amagar el que ha passat entre els intèrprets de 'Los Serrano'

Antonio Resines ha deixat enrere una de les pitjors etapes de la seva vida marcada per l'ingrés durant més de 40 dies a l'UCI d'un hospital. L'actor càntabre va ser ingressat abans de Nadal a causa de complicacions derivades del coronavirus.

Antonio Resines, per sort, ja està pràcticament recuperat de les seqüeles físiques provocades per la Covid. Ara, el de Torrelavega mira cap al futur amb la més gran de les il·lusions.

Antonio Resines en un plató de televisió
Antonio Resines ja no pot amagar la realitat de la sèrie de Telecinco | Europa Press

Antonio Resines, que ha treballat molt per aconseguir una llarga carrera en cinema i televisió, va veure com la seva fama creixia de forma notable el 2002. Aquell va ser l'any en què va interpretar Diego a Los Serrano.

Parlem d'aquella sèrie en què un matrimoni format per Diego i Lucía formaven una família amb els fills de les seves parelles anteriors. En aquella casa es van produir innombrables romanços, fins i tot dins de la família, com els de Marcos i Eva o Teté i Guille.

Curro, de Los Serrano, destapa la realitat d'Antonio Resines

A més, un altre dels fills de Resines a la ficció, Curro Serrano, també era molt estimat pel públic de la sèrie. Amb el pas del temps, molts dels coneguts actors de la sèrie han canviat la seva vida notablement. Alguns s'han allunyat del món interpretatiu, com és el cas de Jorge Jurado, Curro a la ficció de Telecinco.

L'actor, molt estimat pels seus germans, va agradar a milions d'espanyols amb la seva innocència amb només 9 anys. El de Los Serrano va ser el primer paper que el jove va dur a terme a la televisió. Un treball amb el qual els fidels seguidors de la sèrie el van veure passar de la infància a la pubertat.

Curro, personatge de 'Los Serrano'
Curro, mític personatge de la sèrie 'Los Serrano' | Mediaset

El cas és que, després de treballar en altres sèries com Los protegidos, Vida loca i Centro médico, la seva vida es va anar separant de l'actuació. Avui dia, Jorge Jurado es dedica a «crear contingut en plataformes com Twitch i YouTube», si bé això és un «hobby», ja que treballa actualment «en una empresa», explica a Mando Millenial de la Cadena COPE.

▶️ Muere Tomás Summers, productor y descubridor de Paz Padilla y Chiquito de la Calzada

Antonio Resines ja no pot amagar la ruptura de la seva 'família'

A més, el jove actor parla sobre el seu salari com el germà petit de Los Serrano i revelava com és la relació entre l'elenc del repartiment de la sèrie.

«Cadascú, al final, té la seva vida, la seva parella... Però entenc que hi ha molta gent que segueix tenint la sensació que seguim sent una família. I que quedem els diumenges a dinar. Però no, com una feina normal, després cadascú se'n va a casa seva i té la seva gent», ha confessat.

Així, Jurado confessa que ja no forma part del grup de WhatsApp que mantenen els actors: «No soc l'únic», ha dit.

'Los Serrano'
La sèrie 'Los Serranos' va tenir molt d'èxit a principis de l'any 2000 | AGENCIAS

«Era molt bona època... Em quedo amb les coses bones, amb el record», sosté Jurado. Així mateix, explica quan va sortejar un guió de la sèrie des del canal de Twitch.

«Un guió pot ser de qualsevol, però el que jo he viscut només és meu. Li va agradar moltíssim a la noia que li vaig regalar. De fet, li vaig donar en persona, vaig anar a la seva zona, que era de Madrid, i vaig anar a donar-li el guió. La veritat és que li va encantar», explica l'entrevistat sobre la cita que va tenir amb la fan que va guanyar aquest guió.

Malgrat que el jove té un gran record d'aquella sèrie, Jurado no pensa continuar la seva trajectòria com a actor: «La meva intenció és estar com estic. Estic molt feliç i només el temps ho dirà», revelava fa unes hores.