Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández anuncia la mort que enfonsa les seves filles Abril i Jimena

Kiko Hernández ha patit una terrible pèrdua els últims dies

Kiko Hernández sempre ha estat una persona molt discreta amb la seva vida privada. Tant és així que molt pocs s'havien assabentat de la trista pèrdua que el col·laborador de Sálvame ha patit els últims dies.

El pare de l'Abril i la Jimena sempre ha estat molt gelós amb la seva intimitat. En els 20 anys que treballa a la petita pantalla, poques vegades ha compartit alguna informació sobre la seva vida personal.

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández ha donat una terrible notícia a les seves filles | GTRES

Fa uns dies, Kiko Hernández va sorprendre a tots els seus seguidors de les xarxes socials amb una trista publicació. A través de les stories d'Instagram, el tertulià va explicar que acabava de patir una pèrdua terrible.

«Bon viatge, gràcies per tant amor. Cuida'ns i cuida't», va escriure al costat d'una foto d'unes mans entrellaçades. Tot i que en el seu moment no va dir la identitat d'aquest ésser estimat, ara, en un nou post, ha resolt tots els dubtes.

Kiko Hernández ha tornat a les xarxes socials amb un emotiu missatge dedicat a una de les persones més importants de la seva vida que, per desgràcia, ja no es troba entre nosaltres.

Kiko Hernández homenatja a una de les dones de la seva vida

Kiko Hernández està completament trencat. A principis del mes d'abril, el col·laborador de Sálvame va rebre un cop dur: la pèrdua d'un ésser estimat.

Tot i no explicar de qui es tractava, el pare d'Abril i Jimena es va mostrar devastat per aquesta inesperada notícia. Aquest diumenge, 24 d'abril, el tertulià ha donat una nova pista sobre la identitat d'aquesta persona.

Imatge que ha publicat Kiko a les xarxes.
Kiko Hernández s'ha acomiadat d'un familiar via xarxes socials | Xarxes socials

L'exconcursant de Gran Hermano 3, al seu perfil d'Instagram, ha promocionat la seva obra de teatre, Distinto en Almazán, i ha volgut aprofitar l'ocasió per homenatjar una de les dones de la seva vida: la seva àvia.

«El 26 de març havíem de fer Distinto en Almazán, no va poder ser, ja que vaig agafar la covid. Era un homenatge, però, sobretot, una il·lusió per a la meva àvia de 91 anys, que vivia en aquesta localitat i volia veure l'obra», ha començat explicant el treballador de Mediaset Espanya.

Kiko Hernández ha explicat que, cada cop que es veien o parlaven, la seva àvia li demanava que la portés a veure la seva funció. «Vaig moure cel i terra per aconseguir-ho, amb el productor, amb l'alcalde… Fins que ho vaig aconseguir», ha dit.

«Però, el que és la vida… No vaig arribar a temps. Quatre setmanes després torna Distinto i el seu net, però aquesta vegada ella… Se'n va anar. Demà, l'homenatge és per a tu... T'estimo àvia Teresa. T'estimaré tota la vida… Sempre. Kiko, el teu net».

Kiko Hernández rep el suport dels seus seguidors

Com era d'esperar, Kiko ha rebut molts missatges de suport. I és que, la seva dedicació i professionalitat han convertit aquest home en un dels col·laboradors més estimats de La fàbrica de la tele.

Ara, tots els seus seguidors han volgut donar-li el condol a través de les xarxes socials. En menys de 24 h, el post s'ha omplert de desenes de missatges lamentant la pèrdua d'aquest ésser estimat per al tertulià.

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Kiko Hernández rep el suport dels seus fans | Telecinco

«Cal ser molt gran per portar una obra de teatre al poble de la teva àvia perquè ella pugui gaudir-te, això mostra la teva grandesa. Que orgullosa estarà Teresa del seu estimat nen, del seu net... Per a la resta, Kiko Hernández», ha escrit l'Instagram oficial de l'obra de teatre.

▶️ Jorge Javier Vázquez, descompuesto al confirmarse la muerte de una persona cercana

«Ho sento molt, Kiko. T'estimo i et veig sempre a Sálvame i sé pel que estàs passant perquè jo també vaig passar per això. Ningú entén el teu dolor perquè hi ha gent que no té cor. Cuida't molt maco. Benediccions», ha lamentat un altre dels seus fans.