Muntatge de Xisca Perelló amb Rada Nadal

Rafa Nadal i Xisca Perelló, trencats en sortir a la llum el problema de l'embaràs

Rafa Nadal i Xisca Perelló no esperaven rebre aquesta mala notícia

Rafa Nadal i Xisca Perelló estan totalment devastats després de fer-se pública la dura pèrdua que han patit els últims dies. I és que el tenista i la seva dona mai s'haurien imaginat que l'embaràs dels seus amics es convertiria en una tragèdia per a la família.

Aquest gran de l'esport espanyol i la seva dona encara no han fet el pas de convertir-se en pares, per això estimen els fills dels seus amics com si fossin seus.

Muntatge fotogràfic de Xisca Perelló i Rafa Nadal
Xisca Perelló i Rafa Nadal, molt commocionat per la mort del nadó | Catalunya Diari

El 18 d'abril passat, Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez ens van sorprendre amb la pitjor de les notícies: havien perdut un dels seus dos nadons al part.

Com s'esperava, i pels lligams tant professionals com personals que els uneixen, Rafa Nadal i Xisca Perelló no van poder evitar trencar-se després d'assabentar-se d'aquesta dura notícia.

Encara que cap s'ha pronunciat públicament, el cert és que el guanyador de 21 'Grand Slam' sempre ha mantingut una relació molt bona amb el futbolista i la seva parella.

Tot i que fa uns anys Rafal Nadal va assegurar que Cristiano no era el seu amic, sinó «un bon col·lega», la veritat és que avui dia la seva relació és molt més propera i estreta.

Rafa Nadal i Xisca Perelló, trencats en assabentar-se dels problemes de l'embaràs

Rafa Nadal i Xisca Perelló no van poder contenir les llàgrimes en assabentar-se de la mort d'un dels fills que esperava el seu amic i soci.

«Amb la nostra més profunda tristesa hem d'anunciar la mort del nostre fill. Només el naixement de la nostra filla ens dona la força per viure aquest moment amb una mica d'esperança i felicitat. Estem devastats per aquesta pèrdua i preguem privadesa en aquest dur moment», van comunicar Cristiano i Georgina a través de les xarxes socials.

Imatge de Georgina Rodríguez amb Cristiano Ronaldo.
La parella ha rebut un cop dur | Europa Press

Dies després, els amics de Rafa Nadal van triar novament a Instagram per agrair tot el suport que havien rebut. «Volem agrair totes les paraules i gestos amables que hem rebut. El vostre suport és molt important. Ara, toca estar agraïts per la vida que acabem de portar a aquest món», comunicaven.

Avui dia, poc se sap sobre el que va passar al quiròfan, encara que diversos mitjans van apuntar en el seu moment que la causa de la mort podria haver estat una complicació en el part.

Rafa Nadal i els seus negocis amb Cristiano Ronaldo

Rafa Nadal i el portuguès són grans amics. Tot i practicar activitats totalment diferents, aquests dos grans de l'esport han aconseguit estrènyer llaços. Tant és així que, juntament amb Pau Gasol, han aconseguit dur a terme un dels projectes que feia temps que volien desenvolupar.

Fa uns mesos, aquest trio d'esportistes va inaugurar un nou negoci en societat. Inspirat en la gastronomia italiana dels anys 50 i 60, ha arribat a la capital espanyola el restaurant 'Totó', un nou espai gastronòmic ubicat al número 38 del Passeig de la Castellana.

Primer pla de Rafa Nadal.
Rafael Nadal obre un nou negoci amb Pau Gasol i Cristiano Ronaldo | CatalunyaDiari

El nom del restaurant és un homenatge al personatge protagonista de 'Cinema Paradiso', pel·lícula mestra del director italià Giuseppe Tornatore. Amb aquest nou projecte, Rafa Nadal, Pau Gasol i Cristiano Ronaldo tenen la intenció d'arrasar a Madrid, oferint un disseny únic i una gastronomia típica italiana.

Aquest prometedor espai gastronòmic compta amb un saló de 600 metres quadrats, on es pot albergar fins a 200 comensals. A més a més, un altre dels punts forts de 'Totó' és la seva aposta per l'art, ja que cada nit oferirà música en viu.

Tot i que aquesta no és la primera vegada que el marit de Xisca Perelló s'hi associa. I és que l'any 2014, Rafa Nadal, Pau Gasol i Cristiano Ronaldo van obrir les portes del seu restaurant 'Tatel Madrid'.

Es tracta d'un projecte creat per Manuel Campos Guallar i Abel Matutes Prats, que compta amb aquests tres esportistes com a socis. Va ser tal l'acceptació que va tenir 'Tatel Madrid' que, l'any passat, van obrir dos locals més: un a Beverly Hills i un altre a Bahrain.