Imatge de Joan Dausà saltant de l'escenari en un concert a Sant Joan Despí.

Vídeo: Joan Dausà salta sobre el públic en un concert i cau després que ningú l'agafi

Joan Dausà estava oferint un concert a Sant Joan Despí i va decidir llançar-se al públic: «La cagada va ser meva»

Els concerts són espai de sobreexcitació. Només així, entenent-ne a la perfecció el context, es pot explicar què va passar el divendres en un concert de Joan Dausà. El cantant, que està de gira amb Ho tenim tot, estava oferint un concert a Sant Joan Despí quan va ser el protagonista d'un moment del tot surrealista. 

Dausà va fer allò tan típic dels macroconcerts on l'artista es llença de l'escenari i el públic l'agafa. Amb una petita diferència: no hi havia suficientment espectadors per a poder subjectar-lo. 

El cantant va agafar embranzida i es va llançar sobre el públic. Ningú el va agafar i Dausà va acabar a terra. Les cares dels presents a l'escenari i entre el públic parlaven per si soles després de l'estrepitosa caiguda de Dausà. 

«Sempre salto al públic»

És una pràctica habitual, quelcom que Joan Dausà fa sempre en l'última cançó dels seus concerts. «Fa dos anys que a l’última cançó del concert salto al públic. Ho explico i m’asseguro que el públic estigui junt», ha dit al seu instagram. 

Dausà, però, va cometre l'error a Sant Joan Despí de pensar que tothom ho sabria. «No vaig tenir en compte que en els últims concerts la meitat de la gent no havia vingut mai i els altres no tenen perquè saber-ho», va dir.

Finalment, però, sent conscient de l'errada i traient-li ferro, Dausà reconeixia que havia estat un error de càlcul i s'atribuïa el 100% de la culpabilitat. 

«Ai mare quin forat!»

«Quan va arribar el moment de saltar si us hi fixeu dic ‘Ai mare quin forat’. Em foto una nata conscient que estic saltant a un lloc on no hi ha gent. La cagada va ser meva», assegurava. 

D'altra banda, Joan Dausà ha explicat que la seva família li ha preguntat amb preocupació aquests dies si ho seguiria fent. I Dausà, en aquesta línia, diu que ho té molt clar: «Els dic que sí, evidentment». 

Així que sí, Dausà diu que ho repetirà. La lliçó, doncs, ha de quedar clara: si aneu a un concert de Joan Dausà, estigueu atents al final.