Lydia Lozano plorant a 'Sálvame'

Lydia Lozano decideix deixar-ho després de rebre un missatge preocupant

Lydia Lozano ha arribat massa lluny i ha optat per trepitjar el fre

Lydia Lozano és una de les periodistes més emblemàtiques de la premsa del cor i porta temps darrere d'una història força complicada. És col·laboradora habitual del programa 'Sálvame' i, fora de càmeres, va compartir una informació d'Ana María Aldón. Segons va confessar al seu company Kiko Hernández, la dissenyadora havia fet una cosa molt tèrbola abans de conèixer José Ortega Cano.

Lydia Lozano pensava que la seva informació era certa, però no volia compartir-la amb el públic perquè no tenia prou proves. Pensava que Ana María havia parlat del tema a 'Supervivientes 2020', però volia comprovar-ho abans de fer un pas en fals. Tot i això, les dades s'han filtrat abans d'hora i la dissenyadora ha anunciat que prendrà mesures legals.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano és darrere d'una informació incorrecta | Europa Press

Així, Lydia s'ha vist obligada a deixar el tema perquè sap que és un assumpte seriós i no vol tenir problemes. No obstant això, la periodista no ha informat de res, simplement va fer un comentari quan pensava que el públic no l'estava escoltant. Però el problema és que Kiko Hernández la va trair i ara tothom sap que ella és darrere de la notícia falsa.

Lydia ha descobert, gràcies a la sinceritat d'Ana María, que la informació que posseïa no era correcta. Alhora, ha rebut un missatge preocupant de la dissenyadora: denunciarà a tothom qui posi en dubte el seu passat abans de ser popular. D'altra banda, el paparazzi Diego Arrabal s'armava de valor per preguntar-li: «Tu has hagut d'exercir la prostitució».

La dona d'Ortega Cano aclaria la situació i va advertir que no es quedarà de braços plegats. «La teva pregunta em sembla aberrant, això no ho he fet mai, però en el cas que ho hagués fet em correspondria a mi explicar-ho». Amb aquestes paraules, dirigides a Diego Arrabal, deixa clar que la informació de Lozano no és correcta.

Lydia Lozano pren consciència: «És molt greu»

Lydia coneix millor que ningú com funciona el món de l'espectacle, així que en cap moment va acusar Ana María Aldón de res. El problema és que Kiko Hernández va descobrir les dades que coneixia i les va compartir amb el públic abans d'hora. Però ara, la tertuliana de 'Viva la Vida' ha tallat en sec i ha obligat tots els periodistes a deixar el tema de manera radical.

Ana María Aldón al plató de 'Viva la vida'
Lydia Lozano prefereix no continuar parlant d'Ana María Aldón | Telecinco

Lozano ha descobert les intencions de la dissenyadora i prefereix fer-se costat abans de rebre una denúncia. «Això ja supera qualsevol límit», explicava la dona del torero al seu programa. «No sé qui està filtrant aquestes informacions falses, però el simple fet que s'especuli amb això és molt greu i no em quedaré callada», sentenciava ferma.

La col·laboradora més famosa de 'Sálvame'  s'ha vist embolicada amb un escàndol de mida colossal, encara que ella no n'ha estat la responsable. En cap moment ha afirmat la notícia que tant de mal està fent a Aldón, encara que és cert que està darrere d'aquesta. L'únic que és clar és que ha traspassat certs límits i que en un temps es podria veure obligada a donar explicacions.

▶️ Lydia Lozano esconde la millonaria herencia que no podrá dejar a sus hijos

Lydia Lozano i la confessió que commou tothom

Lydia ha aconseguit que Ana María faci una confessió que ha causat un gran impacte. «No és que de vegades em plantegi deixar la televisió, és que de vegades em plantejo deixar la vida», confessava. Unes paraules que demostren que la situació ha arribat massa lluny.

Lozano està penedida perquè sap que tot ha començat amb un comentari que va fer ella. Ana María Aldón ha tocat fons i vol acabar amb el tema, tant li fa qui sigui el responsable. «Jo barallo per no caure'm i si veig que cauré, em torno a aixecar, però és que ja no puc més».