Muntatge Diego Arrabal i Belén Esteban

Diego Arrabal deixa Belén Esteban sense paraules i a prop de la presó

Diego Arrabal no té bones notícies per a la 'princesa del poble'

Diego Arrabal s'ha convertit una vegada més al centre de totes les mirades, però en aquesta ocasió no ha sigut per una de les seves ja conegudes baralles televisives.

Aquest polèmic col·laborador polèmic de Viva la vida ha tornat a l'actualitat amb una gran exclusiva. I és que, com tots sabem, el paparazzi és un dels professionals que més informació té de la televisió.

Diego Arrabal al seu programa
Diego Arrabal ha donat una exclusiva al seu canal | Youtube

La seva llarga trajectòria als mitjans de comunicació i la seva extensa agenda de contactes sempre han permès a Diego Arrabal estar informat de tot el que passa al món del cor del nostre país.

Aquest dissabte, 23 d'abril, el fotògraf ha tornat al canal de YouTube amb males notícies per a l'ex de Jesulín. A principis del 2021, Rociíto va decidir prendre mesures legals contra Olga Moreno i la col·laboradora de Sálvame per «revelació de secrets».

Segons la filla de Rocío Jurado, mentre que Antonio David Flores participava a GH VIP, la seva dona va obrir «una carta que no estava dirigida al seu nom i que contindria dades privades».

▶️ La mujer fuera del matrimonio de Diego Arrabal que le devolvió la sonrisa y la vida

El problema va venir quan «el contingut d'aquesta carta va ser revelat per Belén Esteban a Sálvame». Al contingut d'aquesta carta hi havia el suposat deute d'un milió d'euros que Carrasco tindria amb la Comunitat de Madrid.

Així que, sense pensar-s'ho dues vegades, la dona de Fidel Albiac va decidir querellar-se pel penal contra les dues dones. Ara, Diego Arrabal ha revelat quin pot ser el fatal destí que podria viure Belén Esteban els pròxims dies.

Diego Arrabal fa saltar totes les alarmes

Diego Arrabal té informació privilegiada sobre la querella que Rociíto va interposar al seu dia contra la 'princesa del poble'. Malgrat que tot apuntava que, després de l'emissió de Rocío: explicar la verdad para seguir viva, aquest conflicte acabaria com una simple anècdota, però finalment no ha estat així.

A l'últim directe del seu canal de YouTube, el paparazzi ha assegurat que la relació entre aquestes dues grans de la televisió és més tensa del que sembla. «Belén Esteban segueix als jutjats, i la Fiscalia actuarà», ha començat explicant.

Fotomuntatge de Diego Arrabal i Rociíto
Diego Arrabal dona informació sobre la querella que va posar Rocío a Belén | Catalunya Diari

Segons Diego Arrabal, la Fiscalia ja ha fet la seva petició davant del jutge encarregat d'aquesta querella. «Demana d'un a tres anys de presó [per Belén Esteban]». «Confirmo que la demanda continua activa i, malgrat que Rocío hagués volgut treure-la, no podria».

El marbellí creu que «Belén ho té força negre perquè va parlar en televisió d'assumptes privats i la llei et protegeix davant d'això, però Rocío també va demandar Olga, perquè al principi ella pensa que a Belén s'ho havia explicat ella».

Diego Arrabal sap què vol Rociíto

Diego Arrabal ha deixat tots els seus seguidors de pedra després d'anunciar que la filla de 'la més gran' ha demanat presó per a la col·laboradora estrella de Sálvame.

I malgrat que la relació entre elles és molt millor avui dia, l'ex d'Antonio David no pot treure la demanda contra la mare d'Andreita. Per això, ha intentat arribar a un acord amb la tertuliana.

Diego Arrabal
Diego Arrabal sap què vol Rocíito a canvi | Mediaset

Tal com ha explicat Diego Arrabal, arran del documental, totes dues s'han reunit per dinar per solucionar aquest tema de la millor manera possible.

«Rocío demana a Belén Esteban, tot això a canvi que ella li demani menys pena perquè treure la demanda no pot, que digui per escrit i davant de notari qui és la persona que li ha filtrat aquesta informació».

«Ho demana perquè, una vegada presentada la demanda, Rocío ja no pot fer res en contra d'Olga, perquè Olga no va ser la persona que s'ho va explicar a Belén Esteban», ha assegurat Diego Arrabal. «El que vol és que Belén li digui la persona que va anar per actuar contra ella».