Rocío Flores i el seu germà David Flores

David Flores Carrasco, enfonsat en sortir a la llum la nova feina de sa mare

El fill d'Antonio David està travessant un complicat moment

El documental de Rocío Carrasco ha canviat les vides de moltes persones, però, sens dubte, un dels més afectats ha sigut David Flores. A causa del reportatge de la col·laboradora la família està travessant un dels moments més complicats.

Tots ells han vist i escoltat la versió de la filla de Rocío Jurado. Un testimoni que no ha deixat indiferent a ningú. Les veritats de Rociíto han aconseguit tant defensors com detractors i ha afectat moltes persones, però els més perjudicats han sigut als seus fills.

David Flores Carrasco, inundat de tristesa

Rocío i David Flores han estat els dos grans danys col·laterals del reportatge de la filla gran de Rocío Jurado. Des de fa anys, cap d'ells manté relació amb la seva mare. I el fet d'escoltar les veritats de la seva progenitora ha estat molt dolorós per a ells.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rociíto ha assegurat que no està preparada per reprendre el contacte amb la seva primogènita. Però que sí que està disposada a fer-ho amb el seu fill petit.

No obstant això, tot sembla apuntar que no serà així. Rocío Carrasco està preparant la segona entrega del documental i això la seguirà mantenint allunyada de David Flores.

Una situació que ha inundat de tristesa al fill d'Antonio David, qui s'ha dirigit afligit a la botiga d'Olga Moreno. El jove s'ha desplaçat fins a l'establiment de la dona del seu pare, on ha estat consolat per un amic seu.

Tots dos s'han enfundat en una perllongada i sentida abraçada de consolació, ja que David no ho està passant gens bé. Rocío Flores no ha passat els millors mesos des que es va estrenar el documental al març.

I no hi ha dubte que el seu germà tampoc està travessant el seu millor moment. Raó per la qual el fill petit d'Antonio David Flores està recorrent als seus éssers estimats per agafar forces i recompondre's.

Així ho ha fet aquest dissabte, 5 de juny. Després de l'abraçada amb el seu amic, el jove ha aconseguit recompondre's i deixar-se enrere els seus problemes durant una estona.

A més, i com a senyal d'agraïment, li ha dedicat un somriure i ha xocat la mà amb el seu company. Un noi que s'ha convertit en un gran suport i una espatlla en què plorar durant aquest moment tan complicat que està vivint.

Tardor, data clau per a Rocío Carrasco

Un patiment que s'allargarà encara més. Rocío Carrasco seguirà explicant les seves veritats a través d'un nou documental. Un projecte de tall similar a l'anterior, titulat 'En el nombre de Rocío', on parlarà sobre la relació que manté amb la família Carrasco-Mohedano.

Així ho ha avançat ella mateixa en el tràiler. Un avanç que ha sortit sobre aquest nou reportatge i que arribarà a les nostres llars la tardor d'aquest mateix any.

«Ha arribat el moment d'explicar per què no tens relació amb Amador, amb els teus germans, Gloria i José Fernando, i amb Rosa?», li pregunta Carlota Corredera en l'avanç.

Una qüestió davant la qual la primogènita Rocío Jurado ha respost amb un rotund 'sí' a tot. D'aquesta manera, ha deixat clara quina serà la temàtica principal de la pròxima entrega del reportatge.

«Van pensar que Chipiona els pertanyia, van pensar que el seu menyspreu quedaria impune, van pensar malament», es pot llegir en els títols del tràiler. «I van creure que la més gran no s'adonaria».

«Es creien que no havia de venir per les condicions en què estava. No he de conquerir Chipiona, només he de venir i ho he fet», ha avançat la col·laboradora, fent al·lusió directa a algun dels seus familiars.