Gloria Mohedano i el seu marit José Antonio Rodríguez

Unes cartes de Rocío Jurado deixen sense alè a la família Mohedano

Rocío Carrasco té en el seu poder uns documents que destrossaran a tots els seus enemics

El poder mediàtic de Rocío Carrasco sembla no tenir límit. Després de destrossar la imatge pública del seu exmarit, s'ha proposat un nou repte: desemmascarar la família Mohedano.

Més de cinc milions d'espectadors han seguit molt de prop el punyent testimoni. I, gran part d'aquests, consideren que ha sigut víctima d'un exèrcit prou poderós.

Antonio David Flores ha estat el líder d'un grup carregat d'odi. Gràcies a les seves habilitats, ha aconseguit guanyar-se el suport dels germans de la Jurado.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Cap d'ells vol saber res de Rociíto. I és que consideren que la seva voluntat està en mans de Fidel Albiac, i que els seus sentiments són bastant negatius.

'Contar la verdad para seguir viva' ha estat una catarsi per la seva protagonista. Aquesta ha recuperat forces, i està disposada a tot per fer justícia.

No exigeix venjança, únicament pretén honorar la memòria de la seva mare. D'aquesta manera, l'artista se sentiria molt orgullosa de veure tot el que ha aconseguit la seva petita.

Segons les últimes informacions, Rocío Jurado era conscient de l'infern que estava travessant. Fins i tot, alguns periodistes asseguren que va voler canviar el seu testament en l'últim moment.

De fet, va deixar per escrit moltes de les coses que pensava. El periodista Kike Calleja assegura que la nova reina de Telecinco té un as sota la màniga.

«Si la primera temporada del documental ja va sorprendre, la següent serà increïble per la quantitat de proves i gravacions que hi ha», va revelar a 'Viernes Deluxe'.

La filla de la cantant té en el seu poder unes cartes que destruiran a la seva família materna. Durant vint anys s'han encarregat de romandre ocultes, però ha arribat l'hora d'explicar la veritat.

Seguint les teories dels experts, el pitjor parat serà José Ortega Cano. El vidu no es va portar gaire bé amb Carrasco, i li va donar l'esquena quan més sola hi era.

Amador i Gloria, germans de la 'tonadillera', també tenen molt a amagar. I és que asseguren que només estan mirant pel bé de Rocío i David Flores, però la història no és tan senzilla com expliquen.

Els documents definitius

Telecinco garanteix que la segona part de la docu-sèrie deixarà sense alè als espectadors. Semblaria que la relació entre la Jurado i l'exmarit de Rosa Benito no seria tan idíl·lica com han donat a entendre.

Va deixar de ser el seu representant abans de morir perquè patien certes diferències. A més, Rocío no estava d'acord amb el comportament que els seus germans tenien amb la seva hereva universal.

Els nous capítols del documental estan gravats a Chipiona, terra que va ser testimoni de la desavinença. En un primer moment, la mare de David Flores es va sentir acompanyada per la seva família.

Els Mohedano van atacar durament al suposat botxí. De fet, José Antonio Rodríguez, oncle de la possible víctima, va declarar en contra seu en un judici molt important.

No obstant això, el temps va passar i el milionari testament de l'artista ho va canviar tot. Carrasco va ser nomenada hereva universal, i hi va haver gent que no va acceptar aquest privilegi.

L'exguàrdia civil es va aprofitar d'aquesta circumstància. Va aconseguir convèncer-los de la seva veritat, i tots junts van emmordassar Rociíto durant més dues dècades.

Abans, Rocío Jurado sempre s'esforçava per disfressar les tensions familiars. Només volia que la gent parlés del seu talent, i no permetia que ningú posés al seu clan en una posició compromesa.

No obstant això, era conscient de la situació. Per aquest motiu, va deixar per escrit moltes coses que, avui dia, estan en possessió de la seva primogènita.

D'altra banda, existeix la possibilitat que Telecinco publiqui aquests documents. I, si es donés el cas, molta gent seguirà els mateixos passos que Antonio David Flores.

Gloria Mohedano és conscient de la situació. Per aquest motiu, es nega a reconciliar-se amb la seva neboda. A més, fa poc li ha concedit una entrevista a María Patiño bastant significativa.

Segons va explicar, ella està a la banda dels nets de la seva germana. Així que, mai podrà acostar-se a la nova reina del feminisme. Accediria a demanar perdó a canvi de no començar una nova batalla?