Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores exigeix saber més sobre el conflicte que el va deixar sense herència

David Flores Carrasco és coneixedor de l'element que va provocar la situació actual familiar

David Flores Carrasco està veient que la segona part de la docusèrie de la seva mare està desvelant molts secrets familiars. Per exemple, s'ha deixat constància que ell i la seva germana no van rebre res de l'herència de la seva àvia perquè ella ho va decidir així. Ho va fer per evitar que el pare en pogués gaudir.

Però, a més, s'ha revelat que precisament aquest llegat va ser el que va dinamitar la relació entre Rocío Carrasco i els seus oncles. Pel que sembla, aquests no van estar conformes amb el repartiment i, després, es van enfadar per una cosa que ella va fer. Es van enfadar perquè va vendre un pou.

David Flores Carrasco descobreix l'actitud dels seus oncles

El fill d'Antonio David ha pogut conèixer, a través de la seva mare, per què ella no té relació amb la seva mediàtica família. I el motiu és que Amador, Gloria i José Antonio es van mostrar en absolut desacord amb l'herència de 'La más grande'. Ho ha posat de manifest el marmessor Ana Iglesias dient: «Els teus oncles es creien que s'estaven repartint els béns de l'herència d'una mare, no els d'una germana».

Fotomontatge de Rocío Jurado i Rocío Carrasco
David Flores sap per què Rocío Carrasco va tallar la relació amb la seva família | GTRES - TELECINCO

Aquesta idea l'ha confirmat Rocío Carrasco: «La meva mare sabia que si ella arribava a morir i a la canilla no la deixava ben servida em menjarien. Però, al final, és una cosa que no ha pogut evitar». I ha afegit: «Passa que no suporten que em nomeni hereva universal. Això Gloria no ho pot suportar».

Aquest plantejament que ha realitzat Carrasco ho ha ratificat després amb més proves i documents que ha mostrat. Així, ha revelat que José Antonio va intentar tirar per terra les taxacions oficials amb altres realitzades per ell que no tenien res a veure amb la realitat.

És més, ha explicat que fins i tot al seu oncle Amador li va regalar el cotxe de la seva mare i el va ajudar a obtenir un crèdit per pagar els deutes.

Però sembla que res d'això els va semblar suficient. Ni tan sols que ella, com també va fer Ortega Cano en nom dels seus fills, renunciés a la seva part de la finca Los Naranjos. Finca que, per tant, va quedar al 50% per als germans de la víctima.

David Flores Carrasco es posa al dia sobre el famós pou

El germà de Rocío Flores ja haurà pogut veure el nou capítol de la sèrie de la seva mare, que porta per títol El Pozo. Precisament, aquest element és el que va acabar dinamitant definitivament la família i va provocar que Amador i Gloria ataquessin sense pietat la seva neboda.

Segons s'ha explicat, Rocío Jurado i Pedro Carrasco van comprar la finca esmentada quan es van casar. Va arribar un moment que li van voler treure rendibilitat i van prendre la decisió d'utilitzar-la per cultivar cítrics. No obstant, com que no hi tenien aigua, el boxejador va comprar un pou situat a tres quilòmetres que estava en un terreny rústic indivisible.

Rocío Carrasco
David Flores s'assabenta de tot el que ha passat | MEDIASET

Quan el matrimoni es va separar, l'esportista va vendre la part dels Naranjos a la cantant, però es va quedar amb el pou. Per això aquest, quan ell va morir, va passar a ser propietat de la seva única filla.

El conflicte va arribar quan Rocío es va assabentar de l'existència del pou pel seu oncle Manolín. Va passar perquè aquest li va explicar que el propietari del terreny on estava volia vendre'l. El més greu de l'assumpte és que la seva tia sabia de la seva existència i la hi havia amagat. Ho havia mantingut en secret, inclòs el document de la propietat, suposadament per poder continuar gaudint-ne. I també perquè sabia que si la finca no disposava de la font d'aigua tindria menys valor si la volia vendre.

Com és lògic, aquesta situació va enfadar moltíssim Carrasco que no va voler saber res dels seus familiars i que, temps després, va vendre aquell lloc que havia heretat del seu pare. I això va provocar un enorme enuig al clan Mohedano. Amador va arribar a manifestar-ho públicament en un Deluxe dient: «Ho va vendre sense dir res, sense consultar».

Una postura familiar que la periodista Paloma García Pelayo ha posat en dubte. Ho ha fet dient: «Aquell pou és propietat de Pedro i només d'ell. Per tant, l'única hereva és la filla».

El cansament de Rocío

Tot el que va passar amb el llegat de la xipionera, concretament el comportament dels seus familiars mediàtics, va fer que la mare de David se n'atipés. I així ho ha manifestat a la docusèrie: «Per molt que fessin, jo no faria res dolent en contra de cap d'ells. Com a molt, faria el que he estat intentant fer tot aquest temps, cosa que sembla que cap assumeix i assimila, que és callar-me i treure'm del costat de tots ells».

«No vull ni que ells pertanyin a la meva vida ni jo pertànyer a la seva, però això no vol dir que vulgui que els passi res de dolent. Simplement, vull que em deixin en pau. Si tan dolenta soc, si tan mala neboda soc, si tan mala cosina soc, si m'he portat tan malament amb tots, per què no em deixeu en pau?».