Primer pla d'Isabel Rábago enfadada durant una intervenció a un plató

Isabel Rábago la 'caga' i confirma que el retrobament s'ha produït

Isabel Rábago la fa grossa en directe després d'anunciar que Nacho Palau té càncer

Isabel Rábago és una de les periodistes del cor que està més ben informada sobre els famosos del nostre país. S'ha llaurat una extensa carrera al llarg dels anys, especialment a Mediaset. En aquesta cadena ja és una col·laboradora fixa i ha passat per nombrosos programes on s'informa sobre el món famós.

Isabel Rábago, després que Viva la vida abaixés la persiana, es troba col·laborant a Ya es mediodía. I s'espera que la seva feina acabada d'estrenar al programa, que presentarà a partir del setembre Joaquín Prat, vagi per llarg.

Imatge d'Isabel Rábago somrient.
Isabel Rábago sap molts secrets dels famosos del nostre país | Europa Press

Les últimes hores, un assumpte dolorós sobre un conegut personatge del cor ha deixat impactada l'opinió pública, entre ells Isabel Rábago. I tot després que li veiéssim malbaratar tota l'energia i tenacitat en la darrera edició de Supervivientes.

Parlem de l'anunci de Nacho Palau, tercer classificat al reality estrella de Telecinco, en què ha revelat que després de fer-li diverses proves mèdiques pateix un càncer de pulmó.

Isabel Rábago revela el que ha passat amb l'artista després de l'anunci del seu ex

Ell mateix ho anunciava a través de les xarxes socials. Un 'post' que provocava que es tornés viral, aconseguint més de 50.000 'likes' en menys de 24 hores.

«Ja puc confirmar, després de moltes proves mèdiques, que estic passant un càncer pulmonar. Que, fins ara, no tenia ni nom ni tractament, el qual començaré immediatament», va afirmar de manera decidida.

Primer pla d'Isabel Rábago.
Isabel Rábago ha revelat en directe allò que ningú esperava | Telecinco

«No sé com agrair tantes mostres d'afecte que he rebut aquests últims mesos de tantíssima gent. I us asseguro que sereu part de la meva recuperació», va exposar.

«Gaudiu dia a dia dels éssers estimats, de tot el bonic que ens ofereix la vida. De riure, de compartir, d'una abraçada, un somriure. I recordeu sempre que les coses més simples són les que ens fan més feliços», va finalitzar un missatge que ha deixat una gran tristesa al seu entorn.

La veritat és que molts anaven vaticinant que els últims dies com a supervivent als Cayos Cochinos, Palau patia una malaltia estranya que li havia deformat la cara.

Fotomuntatge de Nacho Palau amb la cara inflada
Nacho Palau va tornar amb la cara molt inflada d'Hondures | Telecinco

Finalment, el de Chelva va confessar a les seves xarxes que es tractava d'un càncer. I l'ex de Miguel Bosé ha provocat una reguera de reaccions de molts amics i coneguts de l'escultor valencià. I com que no podia ser una altra manera, Miguel Bosé també ha reaccionat.

La realitat és que Bosé era coneixedor de la malaltia de la seva exparella. Per això, s'hi ha posat en contacte, segons ha confirmat Isabel Rábago a Ya es mediodía.

La reacció de Miguel Bosé després de conèixer que està malalt

Isabel Rábago ha pogut xerrar amb alguns 'col·legues' de la professió, i ha donat més dades al respecte al programa on col·labora. «M'expliquen que sí que era conscient aquesta notícia fa molt més temps. No és que els ho hagin diagnosticat fa dos dies», anunciava.

Miguel Bosé
Miguel Bosé ha reaccionat en conèixer que el seu ex està malalt de càncer | Xarxes Socials

«Segons m'expliquen, alguns companys de professió ja s'haurien posat en contacte amb el cantant i, a hores d'ara, ja ho sabria. Tampoc donaré gaires més dades, perquè la informació no em correspon donar-la a mi. Però Miguel està al corrent», ha aclarit.

Així mateix, Isabel Rábago ha opinat personalment de la reacció que prendrà Miguel després de conèixer en quina situació es troba el seu ex. «No tinc dubte que Miguel Bosé estarà al costat dels seus fills, de tots quatre, ho tinc claríssim», sostenia Isabel Rábago.