Muntatge Piqué i Clara a un esdeveniment a Barcelona

Surt a la llum una nova foto de Gerard Piqué i Clara que no agradarà gens a Shakira

Shakira no està gens contenta amb la notícia

Sembla que Gerard Piqué ja ha consolidat la seva relació amb Clara Chía, la seva nova xicota. Durant els últims dies han sortit a la llum diverses imatges on es pot veure a la parella molt enamorada i és que ara que el futbolista del Barça ha refet la seva vida sentimental lluny de Shakira no vol amagar-se més i no ha tingut cap problema en demostrar públicament l'amor que sent cap a la seva parella.

Fotomuntatge de Gerard Piqué i la seva nova xicota Clara.
Surten a la llum més fotografies de Clara, la nova parella de Gerard Piqué. | CatalunyaDiari

Ja han estat enxampats junts en tota mena de situacions i no hi ha cap mena de dubte que el futbolista i l'estudiant són inseparables. Han sortit fotos d'ells de festa, gaudint d'un concert, a la platja i, fins i tot, a la boda d'un dels amics de Gerard Piqué. I ara, quan semblava que no podien tornar a soprendre, han sortit a la llum noves imatges que no agradaran gens a l'ex del jugador del Barcelona.

Clara Chía ja coneix els més petits

Malgrat que fa poc temps que estan junts, la relació entre Gerard Piqué i Clara Chía està més consolidada que mai. I bona prova d'això es que Clara ja huaria conegut a la família del seu xicot, segons recullen al mitjà El nacional

Piqué i Clara Chía a un esdeveniment a Barcelona
Clara ja coneixeria els fills de Piqué | Telecinco

Al programa de Telecinco Ya es mediodía han exposat que la jove fins i tot coneixeria a Sasha i Milan, els fills de Shakira. Segons han exposat a aquest programa, el passat 3 de juliol la nova parella va anar a un event de videojocs organitzat per Ibai Llanos, famós streamer i amic de Gerard Piqué, i no ho haurien fet sols. Els més petits de la casa també van estar allí.

Shakira no està gens contenta amb la situació

Gerard Piqué ha girat full i està vivint un dels millors moments de la seva vida, però no es pot dir el mateix de la cantant. Shakira ha hagut d'enfrontar-se durant els últims mesos a diversos cops que han capgirat la seva vida. A la seva comentada separació es van sumar els problemes de salut del seu pare i la batalla legal que té amb Hisenda des de fa anys. 

Per aquest motiu no és estrany que estigui trista, i així es va deixar veure fa tan sols uns dies. En unes imatges publicades a Telecinco s'ha pogut veure com la colombiana està passant per un moment força dur, ja que la tristesa es notava a la seva cara. 

Malauradament, Shakira no té cap altra opció que no sigui girar full també i potser més aviat que tard també ella refà la seva vida al costat d'un altre home.